Maxbettet ligger ute så se till att ni inte missar spelet, ni hittar det här! Nu rullar vi vidare mot ett annat viktigt möte och det är mellan slutspelsjagande Eagles som åker till Washington för ett möte mot Redskins på FedEx Field. Vi siktar åter högt och oddset ligger på hela 2.35. Häng med!

Philadelphia Eagles

6-7 Eagles har fortfarande möjlighet att grabba åt sig en av Wild Card platserna, trotts en så negativ vinstrad. Detta är pga att Dallas Cowboys (som just nu innehar Wild Card) står på samma rad men bättre divisionsresultat. Det är alltså ett högmotiverat Eagles som ställer upp. Tyvärr för Eagles så har man väldigt många skador på den offensiva fronten. Man har Alshon Jeffery skadad och Nelson Agholor 50/50 inför den här matchen. Dessa är egentligen dom enda namnen man kan känna igen på en utarmad receiverkår. Med dessa borta så passade Carson Wentz hela 17 completed pass till sina Tight Ends, Det var över 50% av passningarna under senaste mötet mot Giants. Att Jeffery och Agholor är borta behöver inte betyda allt för mycket ändå för man har ju faktiskt en av dom bästa Tight Endsen i ligan – Zach Ertz. Ertz fångade 9 mottagningar, 91 yds och 2 touchdown senast. Om Eagles ska ha en chans att vinna den här matchen måste Tight End spelet fortsätta producera och då är det Zach Ertz som ska göra det och han möter nu ett lag som är uselt emot att försvara sig mot just Tight Ends.

Washington Redskins

3-10 Redskins har inte mycket att hänga i granen. Man innehar just nu topp 3 draftpick inför nästa år och det är en smal tröst i en riktigt usel säsong! Man började med att bänka sin nydraftade QB Dwayn Haskins. Haskins vädrade tidigt missnöje och fick till slut chansen. Haskins har underpresterat grovt i sina 5 starter och den kan bara bli bättre. På grund av att Haskins underpresterar har Redskins fått förlita sig på sitt markspel och sina runningbacks. Nu kommer man till match Utan sin förstarb, Derrius Guice. Det lämnar resten av jobbet till veteranen Adrian Peterson. Veteranen har ändå gjort det bra som backup men möter nu #3 rankade Eagles i försvar.

Speltips

Med Eagles jagande efter en slutspelsplats och Redskins svala form i bakhuvudet så har jag svårt att inte titta på Touchdowngörare i matchen. Jag tror att Zach Ertz kommer bli vital för Eagles passanfall och visst borde han kunna ta ner en boll i Endzone? Han möter nu också ett ´skins som är ett av ligans sämre försvar mot just Tight Ends. Att Zach Ertz gör Touchdown @ 2.35 känns mycket lockande och jag investerar 3 units.

✅ Eagles måste vinna här, Högmotiverade!

✅ 2 vitala skador på receiversidan skapar mer jobb för Tight Ends.

✅ Redskins är väldigt dåliga på att försvara sig mot just Tight Ends.

✅ Zach Ertz tog emot 9 passningar senast mot ett likvärdigt motstånd.

❌ Om Eagles tar en snabb och bekväm ledning finns risken att man går tillbaka till sitt rungame samtidigt som Redskins bara vill åka hem och gör detsamma.

Speltips: Zach Ertz att göra Touchdown

Odds: 2.35

Insats: 3 Units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 15/12 19.00

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till