Speltips NBA

NBA är världens största basketliga. Med superstjärnor som LeBron James, Kevin Durant och Stephen Curry spelas det i världsklass. Hos oss på 5spades.com hittar du tips och rekar på NBA med analyser och statistik.

NBA speltips – Helt gratis

Hos 5spades.com hittar du rekar och speltips inför alla de mest populära sporterna och ligorna bland svenska betting-intresserade och detsamma gäller såklart även för de största ligorna på global basis. Världens största och bästa basketliga NBA är inget undantag och våra experter lägger ned ett enormt jobb på att hitta de bästa och mest intressanta oddsen inför varje speldag. Våra rekare har full koll på samtliga lag inklusive storlag som LA Lakers, Golden State Warriors, LA Clippers, Houston Rockets, Boston Celtics, Philadelphia 76ers med flera.

Hos oss får du alltid den bästa informationen från landets ledande NBA-experter. Du får djupgående statistik, analyser samt information om lagen och spelarna. Vi lämnar ingenting åt sidan när vi skriver våra speltips.

Vi skriver även speltips på massor av andra sporter. Välkommen att läsa våra betting tips!

Rekar med djupgående analyser

Basket är en komplex sport och som vi alla vet älskar de statistik i USA och Nordamerika. Våra rekare går igenom det senaste poängsnittet, vilken position spelarna trivs bäst i och hur mycket speltid de kommer få. Allt för att kunna göra en så bra speltips som möjligt.

Hur spelas NBA?

Ligans namn är en förkortning av ”National Basketball Association” och innehåller lag från USA och Kanada. 30 klubbar är uppdelade i två konferenser. ”Eastern Conference” och ”Western Conference”. Inom dessa konferenser finns det även tre olika divisioner. Ligans högste chef kallas för kommissarie och varje år delas ett antal priser ut för de bästa individuella prestationerna. Det mest kända priset är NBA MVP Award. Grundserien startar i oktober och avslutas i april. Där spelar varje lag 82 matcher.  Slutspelet börjar i april och finalen avslutas i juni.

Det bästa spelbolaget för NBA?

Vilket är det bästa spelbolaget för NBA? Svaret på den frågan varierar beroende på vad du gillar och föredrar. En del sidor är bäst på höga odds, andra har ett stort utbud med många bettingmarknader, en del har större fokus på liveodds medan andra även streamar ligan live. Vi rekommenderar att du kollar in vår jämförelse mellan spelbolag. Du får även grymma bonusar och erbjudanden genom att spela via oss.

Liveodds under matchen

Livebetting har blivit mycket populärt. Det här är nu mycket större än bettingen innan matchstart och du behöver inte längre skynda hem för att kunna hinna betta innan en match drar igång. Du kan spela när som helst ändra fram till slutsignalen ljuder.

Det är många spelbolag som erbjuder live stream på många olika basketligor live.

Betta på NBA

Inför varje säsong dukar spelbolagen fram ett gigantiskt spelutbud, med allt från vinnarspel till specialspel på både lag och spelare.

När säsongen väl drar igång är spelutbudet stort, men det finns ett par spelsätt som sticker ut i popularitet; vinnarspel, över/underspel och handicapspel.

NBA historia

Basket kanske inte tillhör de allra största sporterna i Sverige, men med 400 miljoner utövare är det en gigantisk sport. I Nordamerika är den större än någon annanstans och NBA, The National Basketball Association, är utan tvekan den mest prestigefyllda ligan i världen och det är i NBA som de planetens största basketstjärnor huserar. Ligan grundades 1946 och var från början enbart en nordamerikansk liga, men sedan serben Vlade Divac och kroaten Drazen Petrovic agerade pionjärer i slutet på 1980-talet så har NBA lockat till sig sportens främsta aktörer.