Nu mina damer och herrar ska vi spänna bröstmusklerna och gå för ett MAXBET! Vi har ett möte snarlikt det vi upplevde natten till fredagen mellan Ravens och Jets. Nu har vi istället San Francisco 49ers som tar emot Atlanta Falcons hemma på Levi’s Stadium. San Francisco som just nu innehar #1 seed inför slutspelet då man senast slog Saints, mycket imponerande, på bortaplan (48-46). Man möter nu ett mycket mer beskedligt Falcons som ligger på 8 plats – från botten. Jag har hittat ett maxbet på hemmalaget till mycket fina 1.85. Häng med!

San Francisco 49ers

11-2 San Francisco har nog skakat dom flesta med sitt otroligt imponerande spel. Nu toppar man ligan och innehar #1 seed inför slutspelet med 3 matcher kvar. I början av säsongen lutade man sig framför allt på sitt enormt stabila defense, Rankat #3 plats i ligan. Man släpper till minst passingyards/game i hela ligan med ett snitt på 150.8 yds och är #3 i ligan på antalet gjorda sacks på motståndarens quarterbacks. Underbarnet till lika nr 2 draftade rookien Nick Bosa har gjort det otroligt bra i passrushen och just nu leder han i jakten på Defensive Rookie of the Year. På andra sidan av bollen på Offense har Jimmy Garoppolo verkligen varvat upp. Den senaste prestationen mot New Orleans Saint gav honom Player Of the Week. Statistiken: Ö349 passyds, 4 TD pass och en QB rating på 131,7. Otroligt fina siffror från en Quarterback som kommit tillbaka ifrån en avsliten ACL. Jimmy G´s receiverkår var också något ifrågasatt i inledningen av säsongen och därför förlitade man sig på sitt tunga springspel som var smått fenomenalt. Man roterade på 3 rbs + Fullback med fin utdelning. Receiverkåren var ifrågasatt mest pga den unga och orutinerade åldern. Därför värvade man, i mitten av säsongen, in in Emanuel Sanders – Veteran receiver från Denver Broncos. Sanders har gjort 3 touchdowns och över 300 yds på 7 matcher med 49ers och är en ledare bland alla unga receivers. Geroge Kittle spelar som han vore ligans bästa Tight End .. och det är han kanske?! 49ers gjorde alltså hela 48 poäng mot ett topprankat försvar/lag i Saints och man ligger på #2 plats i ligan på Mest gjorda poäng – 397.

Atlanta Falcons

4-9 Falcons åker nu alltså till San Jose för att möta 49ers. Man gör det som innehavare av 8 platsen i nästa års draft. Man har alltså inte spelat upp till förväntningarna som fanns på laget innan säsongen. Med stjärnor som Matt Ryan, Julio Jones, Calvin Ridley och Devanta Freeman så har man verkligen underpresterat. Man släpper till #8 mest Sacks i ligan och Matt Ryan är betydlig långsammare än många andra quarterback i ligan. Det hjälper så klart inte heller att många av stjärnorna som listats ovan har varit skadade från och till under hela säsongen. Falcons släpper till ett snitt på 26.4 poäng/match och man släpper in ett snitt på 3 touchdowns/match. Ett stort lass har fallit på springspelet hos Falcons och dom 2 senaste matcherna har man faktiskt vunnit.

Speltips

Jag tror att San Francisco 49 kommer vara heltaggade på att få försvara sin ligaledning på hemmaplan. Man gör det inför en helvild hemmapublik under kvällsmatch (Som brukar betyda ännu mer tryck). Atlanta har ingenting att spela för förutom den lilla hedern som finns kvar och jag tror inte att man kommer offra blod i den här matchen. 49ers har varvat upp i 6ans turboväxel och allting går deras väg. Trotts skador så gör man alltså 3e mest poäng i ligan och på hemmaplan har man klarat linan 4/5 senaste matcherna och man bör lösa den med enkelhet nu också! Alltså – Kvällens Maxbet blir San Francisco 49ers Över 29.5 poäng totalt i matchen @1.85

✅ 49ers har gjort #3 flest poäng i ligan. Ett starkt bevis på att deras Offense är att räkna med.

✅ Man har 100% motivation att hålla kvar i förstaplatsen i ligan. Även hemmaplanen kommer bli en extrafaktor då man har enormt stöd just nu.

✅ Falcons har ingenting förutom hedern att spela för. Släpper in #8 mest poäng i ligan och har haft jobbiga skador under hela säsongen.

✅ 49ers har samtliga sina receivers och runningbacks tillgängliga och även i glödhet form tillsammans med sin Quarterback Jimmy garoppolo.

❌ Att Atlanta på något sätt lyckas neutralisera 49ers offense och spelar tidsslukande springfotboll hela matchen.

Speltips: San Francisco 49ers Över 29.5 poäng

Odds: 1.85

Insats: 10 units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 15/12 22.25

Lägg dina spel på LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till