Speltips NHL

NHL är en mycket stor liga inom hockey, därför får du rekar och betting tips på NHL från våra expert rekare. Du får djupgående analyser och statistik för att göra rätt val när du spelar.

Sveriges bästa rekar för NHL

5spades är Sveriges ledande bettingcommunity. Vi på Bettingstugan vet om hur stort intresset är kring speltips på NHL och vi lägger därför stor vikt på världens bästa hockeyliga, här hittar du alltid de senaste speltipsen för nordamerikansk hockey. Du hittar betting tips och rekar för alla matcher varje omgång under hela säsongen. Våra experter analyserar varje match och lämnar inget åt slumpen. Under NHL-säsongen kommer våra rekare fylla hemsidan med analyser och speltips på NHL med sveriges bästa odds.  

Vi har även rekar på massor av andra sporter och ligor. Välkommen att läsa våra andra speltips! 

Speltips för NHL – Helt gratis

Vi levererar dagliga speltips från flera av världens största ligor inom mängder av olika sporter. Våra skribenter gör djupgående analyser, allt ifrån skador till vilken arena som kommer att användas.Här på 5spades.com hittar du NHL tips från sveriges NHL-experter. Givetvis får du även den senaste statistiken och informationen som du behöver när ska du ska placera ett spel.  

Betting tips på hockey från USA och Kanada

Kanada är det land som spelar mest hockey. Många av de bästa spelarna växer upp, utbildas och spelar under sina professionella karriärer. Hockeyn i USA har inte samma historia och tradition men har tagit stora kliv framåt de senaste åren. Här på vår sajt har vi full koll på lagen i USA och Kanada och vi erbjuder rekar på olika matcher så gott som varje dag då säsongen är igång. 

NHL och dess historia

National Hockey League är den högsta ligan i det nordamerikanska ishockeysystemet. Ligan grundades i Montreal 1917 och innehöll till en början bara fyra klubbar. 

Ligan startar i oktober och grundserien slutar i april. Mellan den tidsperioden ska varje lag spela 82 matcher och där avgörs vilka 16 klubbar som går till slutspel, Stanley Cup som avgörs mellan april och juni. 

NHL idag

Serien startar i oktober och pågår i 82 omgångar där lagen spelar 41 matcher på hemma och 41 matcher borta. NHL är indelat i Eastern Conference och Western Conference, och varje Conference är ytterligare indelat i två olika divisioner där lagen inom samma division möts fler gånger under grundserien. 16 lag, åtta från Eastern Conference och åtta från Western Conference, går sedan vidare till slutspelet där lagen möter varandra i bäst av sju matcher i kamp om att få lyfta Lord Stanleys pokal.  

BETTA PÅ NHL

NHL är ishockeyns mest bettade liga och matcherna spelas tätt under den långa säsongen, vilket gör att det alltid finns något att spela på. Alla spelbolag har ett enormt utbud av spel när det kommer till NHL, oavsett om det gäller långtidsspel inför säsongen, inför enskilda matcher eller livebetting. Du kan spela på allt från vem som går först i NHL-draften och vem som får mottaga de tyngsta priserna i NHL Awards, till vanliga spel som matchvinnare och över- och underspel. Under själva matcherna är också spelformen livebetting utbredd, vilket passar utmärkt för en sport där matcherna kan svänga fram och tillbaka så snabbt som ishockey.
 

Fulltidsresultat / Asian Handicap

Det populäraste spelet inom NHL är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt – du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). 

De vanligaste spel-marknaderna för NHL

Om du vill spela på NHL, rekommenderar vi dig att kolla in vår sida där vi jämför spelbolag med svenska spellicens. Alla bettingsidor erbjuder betting på världens största liga och de erbjuder närmare hundra spel innan matchstart och ett stort antal marknader för livebetting. Vi jobbar alltid mot att visa er de spelbolag med bäst erbjudanden och odds.  

De vanligaste oddsmarknaderna för nordamerikansk hockey: 

  1. 1X2 (fulltidsresultat efter tre perioder, 60 min) 
  1. 1 2 (endast två utfall, moneyline) 
  1. Totalt antal mål (Över/Under, totalbets) 

 

Moneyline innebär att även förlängning ingår i spelet och detta är populärt eftersom NHL matcher tenderar att sluta oavgjort.  

Om du väljer att spela via oss får du grymma bonusar och andra erbjdanden! 

Spela live på hockey med liveodds

En av den mest populära spelform, om inte den populäraste är att spela live, då bettar du live under matchen. Även kallat livebetting. Det är ett smidigt sätt att spela, eftersom att oddsen förändras hela tiden efter vad som händer på matchen. Med tanke på att många matcher pågår i nästan två och en halv timme och det är två längre periodpauser så är det inte konstigt att bettandet medan matcherna pågår är så populärt och omsätter så mycket pengar. Det finns mycket tid att fundera över vilka bets man ska lägga och hur. 

Idag finns det många tjänster som erbjuder livestream, vilket betyder att man kan se matchen live både på TV och online. Flera bettingsidor erbjuder även livestream och även statistik under matchens gång, för att du ska spela rätt.Om inte spelbolaget erbjuder live streaming kan man alltid kolla på TV. 

Att spela live på NHL är både roligt och spännande. Det händer saker precis hela tiden under matcherna och det är svårt att förutspå vad som sker härnäst, vilket givetvis kan vara en nackdel. Detta gör också att det inte finns så många spel live eftersom linorna ändras konstant och spelbolaget måste därför erbjuda ett mer begränsat utbud för livebetting.