Speltips Premier League

Premier League är världens största liga. Stora profiler, spelare och många som bettar. Vi skriver alltid speltips på Premier League som ser till att du gör rätt val när du spelar.

Speltips för Premier League

Premier League är vår mest populära liga och våra rekare lägger därför ner ett enormt jobb för att gräva fram de bästa speltipsen och rekarna. Våra välinsatta rekare ger dig, genom förmedlad statistik och senaste nytt, allt du behöver inför dina bettingval. Vårt utbud inkluderar en majoritet av alla matcher i den engelska första divisionen. Du får djupgående analyser, nyheter om lagen och matcherna samt statistik på alla matcher. Våra rekare ska ha möjlighet att skriva bra rekar om Premier League så har dom som krav att ständigt vara uppdaterad på dom senaste nyheterna kring ligan.

Du hittar även speltips på massor av andra sporter och ligor. Välkommen att läsa våra andra rekar!

Rekar på Premier League – Helt gratis

Du hittar rekar för alla matcher varje omgång under hela säsongen.Hos 5spades.com hittar du några av Sveriges bästa rekare med stor erfarenhet och som har skrivit speltips med stor framgång.

Ligans popularitet

Premier League är väldens största fotbollsliga. Med storklubbar som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham. Fullsatta läktare, pengar i överflöd och spelare i yttersta världsklass är Premier League personifierat.

Premier Leagues historia

20 februari 1992 grundades ligan som sedan kommit att växa till den största i världen. 1988 togs första steget mot framtidens liga, då tio klubbar aviserade viljan att bryta sig ur det gamla engelska ligasystemet och istället starta FA Premier League, en liga drivet som ett aktiebolag med ambitionen att inbringa pengar på helt andra nivåer än vad som tidigare varit fallet. 20 klubbar spelar i ligan varje säsong varav de fyra bästa kvalar in till Champions League och där den femte bästa klubben kvalar in till Europa League. Säsongen varar från augusti till maj och varje klubb möts två gånger per säsong. En gång på hemmaplan och en gång på bortaplan. En seger ger tre poäng och ett oavgjort resultat en poäng. En förlust ger noll poäng.

Betta på Premier League

Det finns mängder av spelsätt när det gäller Premier League. Alla seriösa spelbolag erbjuder idag Premier League matcher men det kan skilja sig när det kommer till utbud av spel så innan du tar ett beslut att skapa konto på en bettingsida så ska du se till att kolla upp vad spelbolaget har för marknad.

Betting tips på bästa målgörare i Premier League

Odds på skyttekung och bästa målgörare är ett väldigt populärt spel som ger höga odds hos spelbolagen om man väljer att spela utanför favoriterna. Spel och odds på bästa målgörare erbjuds innan säsongen startar men också som liveodds och livebetting då säsongen pågår då oddsen på bästa målgörare och skyttekung uppdateras efter varje spelad omgång.

De vanligaste spelen för Premier League

Om du är intresserad av de senaste oddsen så rekommenderar vi dig att besöka någon av våra spelbolags-partners och rekommenderade bookmakers för marknadens högsta odds på Premier League. Alla dessa sajter tillhör Sveriges bästa bettingsidor och erbjuder betting på världens största liga och de erbjuder flera hundra spel innan matchstart och över hundra marknader för livebetting.

Några av de mest populära spelmarknaderna är:

  1. 1X2 (Resultat efter fulltid eller 90 min)
  2. Totalt antal mål (Över/Under)
  3. Båda lagen gör mål
  4. Scorecast
  5. Dubbelchans / Halvgardering
  6. Första målgörare
  7. Asian Handicap
  8. Gula eller röda kort
  9. Insatsen tillbaka vid oavgjort
  10. Bet Builder & Skapa Spel

Liveodds på PL ökar i popularitet

Idag kan man spela live på alla Premier League-matcher under hela säsongen. Då bettingsidorna erbjuder hundratals livespel på matcherna går det att betta när som helst efter avspark. De mest populära marknaderna för livespel är nästa mål, 1X2, totalspel på antal mål och nästa målgörare. Valmöjligheterna är nästan oändliga vad gäller liveodds på fotboll. Livebetting fortsätter att öka i popularitet och idag erbjuder de största och bästa spelbolagen upp till 200 liveodds per match. Det är idag mer populärt att betta live än innan matchstart.