Bäst speltips och rekar

Här hittar du dagens bästa rekar, speltips och spelbloggar på massor av sporter. Främst fotboll, ishockey, handboll och basket.

Rekar hos 5spades.com

Hos oss hittar du rekar och speltips HELT GRATIS. Våra främsta sporter är fotboll, ishockey, tennis, basket, baseball samt trav. Fler sporter kan uppkomma beroende på säsong. Du hittar även de största ligorna inom sporterna, allsvenskan inom fotboll, NHL och SHL inom ishockey och liknande.

Om du även väljer att jämföra spelbolagen hos oss och spelar via oss får du exklusiva erbjudanden och bonusar.

Välkommen att jämföra spelbolagen!

Dagens speltips

Här hittar du alla rekar och speltips, vill du istället läsa en blogg från en specifik sport hittar du det nedan:

Speltips för fotboll, speltips för ishockey, speltips för handboll, speltips basket

Våra rekare lägger ned ett stort arbete på tipsen och lämnar inget åt slumpen. Vi gör allt för att leverera de bästa rekarna med högst värde.

Rekar på svensk fotboll & Allsvenskan

Fotbollen är den största betting sporten och är därför den sporten vi levererar mest rekar om. Våra läsare älskar fotboll i Sverige, därför erbjuder vi speltips på Allsvenskan, Superettan, Division 1 och 2 samt andra ligor inom Sverige.

De största som finns inom fotboll är EM och VM, när det gäller de årliga ligorna är Premier League, Champions League, Europa League och Allsvenskan de mest populära bland bettingsidorna. Därefter har vi de internationella La liga, Italienska Serie A tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Du hittar självklart rekar för ligorna ovan och mycket mer.

Rekar på UEFA Champions League

Champions League är det största som finns inom fotboll, bortsett från EM och VM för alla landslag. Matcherna spelas normalt mellan september till slutet av maj eller början av juni. Champions League är en av de största ligorna bland svenskar som gillar vadslagning på sport. Därför hittar du massor av rekar inför Champions Leagues matcher.

Rekar för Premier League

Engelska Premier League eller EPL som den även kallas är världens största och mest populära nationella fotbollsliga. Lag som Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Manchester City med flera. Speltips på Premier League är en självklarhet för varje betting Community och hos oss hittar du självklart speltips för Premier League.

Spanska La Liga och El Clasico

La liga är en av de största ligorna i världen och det är inte så konstigt med storklubbar som Real Madrid och Barcelona samt fantastiska utmanare som Atletico Madrid, Sevilla, Valencia med flera. När real Madrid och Barcelona möts kallas det för El Clasico, vilket är den största matchen som finns för klubblag på samma division. Våra rekar vägleder dig till rätt beslut   med den senaste infon och djupa analyser på La liga, El Clasico och mycket mer.

Rekar på fotbolls EM 2020

Europamästerskapet eller EM inom fotboll är ett extremt roligt och häftigt event, främst för att Sverige deltager. EM är enormt populärt, vilket resulterar i enorma tittarsiffror för TV och streaming sajter online.  Hos oss hittar du som alla våra andra speltips, nyheter, analyser och statistik för alla matcher i fotbolls-EM.

SHL, NHL och Powerplay

Powerplay handlar om att tippa på åtta utvalda hockeymatcher per dag, den här spel metoden är en av de mest populära metoderna som svenska spel erbjuder. Matcherna från SHL, Hockeyallsvenskan, andra svenska ligor samt ligor världen över är inkluderade.

NHL är den största hockeyligan i världen och inkluderar lag från USA och Kanada. SHL är uppdelat i Eastern och Western Conference samt ett antal olika divisioner.

Speltips och rekar för Hockey-VM

Hockey-VM spelas varje år och har ett enormt intresse i Sverige. Ryssland, Kanada och Sverige brukar vara favoriterna i det här mästerskapet som spelas under maj och oftast i Europa. Hos oss hittar du speltips för hockey-VM och alla matcher.

Våra tennis rekar

Tennis är den näst största och populära sporten i Sverige, när man kollar igenom insatser samt antal bets. Fotbollen är större.  Det spelas flertal turneringar varje dag året runt och de flesta bettar mycket live. De fyra Grand Slam-turneringarna Australian Open, Franska Open, Wimbledon och US Open är de mest populära tenniseventen. Tätt följda av ATP Masters 1000 och ATP-touren. Våra rekarelevererar djupgående speltips om tennis för de största turneringarna.

De bästa tipsen på Stryktipset

Stryktipset är det mest populära poolspelet för fotboll. Spelförslag och tips på Stryktipset hittar du dagen innan omgångar. När man spelar på stryktipset tippar man 1, X eller 2 på tretton olika fotbollsmatcher. Det vill säga om matchen slutar med hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2). Matcherna spelas normalt på lördagar. Matcherna kommer mest ifrån engelska Premier League eller Championship men andra ligor kan också förekomma.

Europatipset är också ett populärt poolspel där man också tippar tretton fotbollsmatcher. Matcherna kommer oftast från övriga europeiska ligor som exempelvis La Liga, Serie A och Bundesliga. En annan spelmetod som svenska spel erbjuder är topptippset, där tippar man på åtta matcher istället.

Travtips och spelförslag inför V75 och V86

Inom trav och hästar kan man spela på 2 olika sätt. Fasta odds där du bettar mot spelbolagen och poolspel som handlar om att spelarna bettar mot varandra och där bolaget, i det här fallet ATG, tar ut en viss procent av omsättningen. Här på 5spades hittar du rekar för de största inom bettingen för trav och hästar.

V75, eller STL som det också kallas eller travets elitserie, är en av det största poolspelet för trav och körs vanligtvis varje lördag med ett antal extraomgångar. Här gäller det att tippa på vinnarna i sju lopp och det går att vinna stora pengar vilket är anledningen till att spelformen blivit så populär. Den allra största V75-vinsten genom tiderna gav en ensam vinnare 67 miljoner kronor.

Rekar på långtidsspel och vinnare

Det finns en rad olika långtidsspel som spelbolag och bettingsidor erbjuder innan varje ny säsong för alla ligor och sporter. Det kan vara till exempel vilket lag som vinner ligan eller serien, vilket är den populäraste. Andra betting metoder som är populära är skyttekung eller bästa målgörare, det vill säga det lag som vinner gruppen, laget som åker ur, vilket lag som flyttas upp mm. Idag kan man även betta på dessa spel mellan varje omgång då säsongen pågår. Hos oss får ni självklart speltips inför säsonger och matcher för massor av ligor och sporter. Du får djupgående statistik och alltid de bästa speltipsen.

Vilka är de största sporterna för rekar & betting?

Fotboll är den största och mest populära sporten för betting online och i mobilen över hela världen. Därefter kommer tennis och basket med NBA som är mest populärt. Hos de största spelbolagen är fotbollen den mest populära sporten att betta på. Tennis är den näst största i Sverige och många andra delar av världen att spela på enligt insatser och omsättning. En stor anledning till det rå att tennis spelas nästan varje dag och därför kan man betta mycket på tennis. Livebetting är en utmärkt spelmetod för tennis, eftersom det händer mycket under spelets gång och under de stora Grand Slam-turneringarna står liveodds för närmare 90 procent av det totala spelandet.

Ishockey är den tredje största sporten. Men enligt den globala statistiken är basket nummer 3. De största är NHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Ishockey-VM. Andra populära sporter att betta på i den Sverige är handboll, innebandy och även poolspel och fasta odds på trav. E-Sport är också en snabbt växande sport som många får intresse för att betta på.

Sveriges bästa bonusguide

Bra erbjudanden och bonusar hos spelbolag är alltid roligt att få. Hos oss hittar ni därför bonusar och exklusiva erbjudanden hos alla av de största spelbolagen till de nya, fräscha uppstickarna. Vi listar endast trovärdiga, säkra, trygga spelbolag med svensk spellicens för er läsare med bra villkor.

Besök vår jämförelse sida för spelbolag och hitta de spelbolag som passar dig bäst, du får alltid exklusiva erbjudanden och schysta bonusar.

Vill du bli en i gänget?

Vi är alltid öppna för nya rekare. Har du ett stort intresse någon sport och gillar att betta, kan du kontakta oss här om du vill bli nästa stora rekare.

Ansvarsfullt spelande

Något som vi tar på största allvar är att man spelar ansvarsfullt och det är viktigt att spela med måtta och enbart för pengar som man har råd att förlora. Om du känner att ditt spelande börjar bli ett problem kan du besöka främst 2 hemsidor som kan hjälpa dig innan det blir ett problem eller om det redan är ett problem. Spelpaus.se hjälper dig att sluta med spel. Det drivs av Spelinspektionen och här kan du stänga av dig från allt spel hos de bolag som har licens i Sverige.

Stödlinjen.se är en annan tjänst där du kan få information om hur du kan ändra dina spelvanor och läsa mer om spelberoende. De erbjuder även ett test för att se om du har ett spelmissbruk.

Åldersgränsen för betting är 18 år.

[Länka till spelpaus.se under ”spelpaus.se” och länka till stödlinjen.se under ”stödlinjen.se”]

Avslutningsvis

Hos 5spades hittar du dagliga speltips för massor av sport och ligor i Sverige och i världen. Du får djupgående analys, exklusiv statistik och nyheter om lagen. Allt för att du ska kunna ta rätt beslut när du spelar.

Hos oss kan du även jämföra de bästa, mest seriösa spelbolagen med svensk spellicens och om du väljer att spela via oss får du exklusiva erbjudanden och bonusar hos spelbolagen.