Speltips HockeyAllsvenskan

Hockeyallsvenskan är näst högst av Sveriges divisioner i ishockey. Det är en fartfylld division med många bra lag och spelare. Hos oss på 5spades.com är hockeyallsvenskan mycket viktigt och du hittar då massor med speltips och rekar på hockeyallsvenskan

Speltips för HockeyAllsvenskan

5spades.com levererar massor av betting tips på Ishockey och dess ligor, även hockeyallsvenskan. Ishockey är tillsammans med fotboll det område som vi är bäst bemannade inom och Sveriges näst högsta liga Hockeyallsvenskan står högt i kurs hos oss.  

Vi levererar även speltips på massor av andra sporter. Välkommen att läsa våra andra speltips! 

HockeyAllsvenskans historia

För många år sedan var Allsvenskan benämningen på den högsta divisionen i svensk hockey men i samband med införandet av Elitserien 1975 så försvann begreppet. Däremot upprättades Hockeyallsvenskan som nationell andradivision till säsongen 1982, även om det dröjde till 2005 innan namnet återigen etablerades. 

Hockeyallsvenskan idag

Idag är Hockeyallsvenskan en liga som innehåller många klassiska svenska storklubbar, såsom AIK, Leksand, Modo och Björklöven. Däremot skiljer det mycket i ekonomisk kraft mellan Hockeyallsvenskan och SHL vilket får sina konsekvenser rent sportsligt. Men publikmässigt lever Hockeyallsvenskan i allra högsta grad och debatten om svensk hockeys framtid är ständigt aktuell.