5spades är den spännande satsningen från 5 personer, därav namnet. Målsättningen är att bli Sveriges bästa speltips sida och bli ledande inom just spelförslag och rekar. Vi har forskat och tagit fram statistik på vad det svenska folket söker efter vid behov av speltips och spelförslag. Indikationen visar att över hundra tusen personer söker efter speltips på Google varje år. Det är en stark indikator på hur populärt spelförslag är för svenska spelare.

Vi har därför lanserat denna sida som fått stor spridning på kort tid. Vi som grupp har alltid och kommer alltid att ge våra läsare seriösa tips på daglig basis. Vi har aldrig missat en dag och kommer göra allt i vår makt för att alltid ha spelförslag uppe till våra läsare. På det sättet kommer vi bli Sveriges största speltips sida. Det bästa med sidan är att allt är gratis och vi tar ingenting ifrån spelarna, tvärtom, vi ska ge spelarna så mycket vi kan genom att få dom att vinna på våra speltips som vi rekar och spelar på själva. Alla våra rekare bokför sina rekar och lägger upp dom på egna unika länkar.

Personerna bakom 5spades.com

Vi som ligger bakom lanseringen av 5spades.com är en grupp människor som brinner för odds och betting på nätet. Vi har flera års erfarenhet och vi är helt oberoende från spelbolagen och i vår jämförelse över alla spelbolag så tar vi även med betting sidor som inte erbjuder en hänvisningsprovision, vilket innebär att du får en mer rättvis jämförelse.

Johan Kilicoglu

Johan är Systemutvecklare och har sedan fem år tillbaka varit betting intresserad. Johan är den som sköter hand om IT och struktur på hemsidan, Appen och Sociala Medier. Han älskar fotboll och har sedan barnsben älskat och stöttat sitt favoritlag Juventus FC i framgång och motgång. Samma sak gäller hans samarbete med 5spades. Hans egna ord:

– Jag älskar sport, och betting har alltid varit en del av mitt vardagliga liv. Jag anser att allt är en risk i allt man gör i livet. Jag ser mig själv som en gambler men även en affärsman som vet vad han vill. Jag delar gärna med mig till andra av mina tips som jag spelar på om jag spelar. Det är inte ofta det sker, men det händer.

Kenny Ekenberg

Kenny är en person som sedan fem år tillbaka har levt på betting och har rest jorden runt helt utan någon beroende från inkomst från ett “vanligt jobb”. Hans resa har varit ett äventyr som inspirerat många till att gå samma väg. Hans egna ord:

– Jag gick till ett jobb varenda dag i 1.5 års tid och  efteråt bestämde jag mig för att bevisa en gång för alla, “jag kommer leva på betting”.

Jag tog min fru och vår nyfödd unge på 2 månader ut i världen. Jag bevisade en gång för alla att om du tror på någonting tillräckligt hårt så kommer du också nå dit en vacker dag. Oavsett hur många som än försöker stoppa dig på vägen eller ifrågasätter det man tror och lever på så är sanningen så här…

Risker måste tas eftersom den största faran med livet är att inte riskera någonting. Den människa som inte riskerar någonting, har ingenting, är ingenting, gör ingenting. Man undviker lidande och sorg, och kan helt enkelt inte växa, älska, leva. Genom att vara kedjad vid sina attityder blir man en slav och förlorar friheten. Bara den människa som tar risker är fri och kan leva i nuet utan att bekymra sig för framtiden.

Jimmy Österman

Jimmy är en statistiknörd som älskar att gräva ner sig så långt det går i oddsgruvan för att reka fram det där guldkornet som ingen annan hittat.
Hans egna ord:

– Jag hejar på Arsenal och har golf och betting som största intresse efter familjen förstås.
Har ett brinnande intresse för fotboll och där ligger mina styrkor inom betting.

Emil Glambeck

Emil är vår yngsta rekare och har en statistik bättre än någon annan i Sverige idag. Han började med att spela med 200 kr i insats och har insatser på flera tusen idag. Han är en av våra främsta experter på 5spades. Hans egna ord:

– Jag går dit livet tar mig och är 23 år gammal. Jag tycker mest om att reka fotboll men även alla andra sporter. Jag skulle säga att specialiteterna inom betting ligger i Italienska Serie A.

Favoritlaget är blåsvarta Inter och hatlaget står lite högre upp i Johans text haha.

Börja skriva speltips på 5spades.com

Tycker du om att uttrycka dig, är en mästare på betting och kan tänka dig att skriva speltips för vår räkning? Vi söker dig som har stenkoll på en eller flera sporter och är duktig på att skriva på daglig basis. Vi kan erbjuda dig en seriös samarbetspartner som ger en bra ersättning för varje speltips. Kontakta oss och berätta gärna lite om dig själv.

Kontakta oss

Kontakta oss på info@5spades.com eller via formuläret här