Mer om oss på 5Spades.com

5spades är den spännande satsningen från 5 personer, därav namnet. Målsättningen är att bli Sveriges bästa speltips sida och bli ledande inom just spelförslag och rekar. Vi har forskat och tagit fram statistik på vad det svenska folket söker efter vid behov av speltips och spelförslag. Indikationen visar att över hundra tusen personer söker efter speltips på Google varje år. Det är en stark indikator på hur populärt spelförslag är för svenska spelare. 

Vi har därför lanserat denna sida som fått stor spridning på kort tid. Vi som grupp har alltid och kommer alltid att ge våra läsare seriösa tips på daglig basis. Vi har aldrig missat en dag och kommer göra allt i vår makt för att alltid ha spelförslag uppe till våra läsare. På det sättet kommer vi bli Sveriges största speltips sida. Det bästa med sidan är att allt är gratis och vi tar ingenting ifrån spelarna, tvärtom, vi ska ge spelarna så mycket vi kan genom att få dom att vinna på våra speltips som vi rekar och spelar på själva. Alla våra rekare bokför sina rekar och lägger upp dom på egna unika länkar.

Personerna bakom 5spades.com

Vi som ligger bakom lanseringen av 5spades.com är en grupp människor som brinner för odds och betting på nätet. Vi har flera års erfarenhet och vi är helt oberoende från spelbolagen och i vår jämförelse över alla spelbolag så tar vi även med betting sidor som inte erbjuder en hänvisningsprovision, vilket innebär att du får en mer rättvis jämförelse. 

Jimmy
En riktig statistiknörd som förlitar sig mycket på statistik, form och sin egna magkänsla när han väljer ut sina spel. Lågoddsare eller högoddsare spelar ingen roll, han älskar alla odds och hans spreadsheet ljuger inte! Favoritområdet inom betting är absolut fotboll och ishockey där han har bjudit sina följare på massvis av stora kupongvinster de sista åren !

– ”Viljan att vinna är alltid större än rädslan för att förlora”

Pontus
Vår trav och Stryktipsexpert som har spelat in ett flertal miljonvinster och är ingen stort fan av favoritspel. Hans system har allt som oftast stor potential och är inget för den blyge. Pontus har över 35 års erfarenhet av spel och hittar ibland guldkorn i sporterna golf och tennis.

– ”Schas på favoriterna !”

Petros (Greken)
5Spades egna basketguru som plussat stora pengar på sitt breda register inom världens alla basketområden. Pregame eller Livespel, han levererar överallt och bjuder ofta sina följare på spännande rekar som avgörs i slutsekunderna !

-”Aldrig mer hockey”

Marcus
Marcus Andersson, storfiskaren som även är en hejare på Amerikansk fotboll.
Singlar eller kuponger gör ingen skillnad, cashen ska in !

Tommie
Mångsidig rekare med lång erfarenhet och som genom att vara analytisk når stora framgångar inom fotboll, handboll och bandy.

-”Ödmjukhet och viljestyrka !”

Johan
Varit verksam inom spelbranschen i över 10 år och är förutom sportrekare en person som bloggat för spelbolag som Nordicbet och Bethard. Analyserar varje match noggrant och försöker alltid hitta bra spel gentemot oddset.

-”De bästa målen sker på stopptid !”

Kevin
Före detta basketproffset som kunde blivit hur bra som helst men fick för lite betalt så han tog ut miljonerna på betting istället (true story). Nu rånar han spelbolagen på all sorts basketspel och ler åt ”CSN tagarna”.

– Pengar är inte allt.. men jävligt mycket.