Andelsspel hos 5spades.com

Andelsspel

Vi på 5spades.com har ambitionen att serva våra medlemmar med ett så brett utbud som möjligt med bra kvalitet. Att vinna är det bästa vi vet och att göra det stort och tillsammans är det roligaste vi vet. Nu utökar vi detta utbud så att det passar alla plånböcker. Man ska spela för det man har råd att förlora och ha spännande och roligt tillsammans. Vi har ett nära samarbete med Spelstugan och är på deras plattform. Enkelt och det är bara att trycka

på det system man är intresserad av så kommer man direkt till systemet. 5spades spelägare har olika synsätt och spelar olika. Det gemensamma är att vi vill vinna så mycket som möjligt tillsammans.

Det är samma spelägare på V86 och på V75. Dessa personer har ett brinnande intresse för trav och engagerar sig till 100% och köper själva andelar. På tillsammans sidan finns en presentation av varje spelägare, lär känna dom och se hur dom tänker och hitta din favorit. När det är Jackpot lägger vi upp extra system då spelvärdet är högre. Vi kommer dock när det är Jackpot på Europa eller stryktipset lägga ut andelar till reducerade jokersystem i vårt andelsflöde på Facebook, håll utsikt så att du inte missar en andel.

Andelsspel – V75

Det finns många system att välja mellan inför varje V75-omgång hos 5spades.com. Våra system som passar alla plånböcker – välj mellan billigare andelar för 25 kronor eller dyrare andelar för upp till 500 kronor. Varje system brukar ha 10 andelar.

Andelsspel – V86

V86 är en spännande  med potential att leverera stora vinster. Vi tippar även V86. För att alla som vill ska kunna vara med har vi system i olika prisklasser. Kom ihåg att det inte alltid är de dyraste systemen som lyckas bäst. Respektive system har runt 10 andelar.

Andelsspel – Stryktipset

Man kan Spela tillsammans på Stryktipset, då fokuserar på 13 olika fotbollsmatcher mest från den engelska fotbollen, ibland från svenska ligor. Man kan spela på 1, X, 2. Där ettan (1) betyder att man tippar på vinst för hemmalaget, kryss (x) står för att matchen slutar lika och tvåan (2) står för bortalagsvinst. Man kan kombinera olika resultat. T.ex. 1,x om man tror att hemmalaget vinner eller att det blir oavgjort. Halvgardering kallas denna spelform för, man kan även spela på 1,X och 2, här kan du alltså inte förlora, det kallas för helgardering. Man ska tänka på att det blir dyrare om man väljer fler alternativ.

Andelsspel – Europatipset

Stryktipset och Europatipset är väldigt lika varandra, båda två går ut på att tippa rätt resultat i 13 matcher, båda använder sig av 1 (hemmalagsvinst), X (oavgjort resultat), eller 2 (bortalagsvinst). Den största skillnaden är att Stryktipset specificerar sig på engelsk och svensk fotboll och är Europatipset är bredare i sitt urval och tillåter matcher från de stora ligorna i hela Europa att vara med.

Andelsspel – Topptipset

Principen med 1,X,2 är densamma som i Stryktipset och Europatipset. En av den större skillnaden är att man spelar på åtta matcher i topptipset. Vill man ha chansen att vinna mycket på Topptipset så är det till fördel att också satsa mycket. Alltså är det en utmärkt plattform att spela andelsspel på och dela upp kostnaderna mellan flera olika spelare.

Spela ansvarsfullt

Något som vi tar på största allvar är att man spelar ansvarsfullt och det är viktigt att spela med måtta och enbart för pengar som man har råd att förlora. Om du känner att ditt spelande börjar bli ett problem kan du besöka främst 2 hemsidor som kan hjälpa dig innan det blir ett problem eller om det redan är ett problem. Spelpaus.se hjälper dig att sluta med spel. Det drivs av Spelinspektionen och här kan du stänga av dig från allt spel hos de bolag som har licens i Sverige.

Stödlinjen.se är en annan tjänst där du kan få information om hur du kan ändra dina spelvanor och läsa mer om spelberoende. De erbjuder även ett test för att se om du har ett spelmissbruk.

Åldersgränsen för betting är 18 år.