EM kval och Island åker till Tjeckien. Mina tankar betalar 1.80 och 3 units spelas hos Bet365.

Tjeckien

Tjeckien är 2:a i gruppen med full pott efter 2 omgångar och kommer med största sannolikhet spela EM. Att de kommer att spela EM beror dock inte på att de är ett fantastiskt handbollslag utan det beror på att Estland & Israel är 2 andra lag i gruppen och Tjeckien är ett bättre handbollslag än nämnda 2. Island bör vinna den här gruppen och trots att Tjeckien är laget som släppt in minst antal mål i hela kvalspelet så beror det som sagt på att man mött Estland och Israel, matcher som slutade 29-19 och 31-23. Tjeckien är en nation som har en bit kvar till de kan hota de stora nationerna i Europa. Spelet är rätt statiskt och går långsamt men de har en styrka i sitt fysiska försvarsspel.

Island

Island som inte alls är nöjda med resultatet från VM är inne i en förändringsfas där man än så länge inte har en ny huvudtränare efter att Gudmundsson klev av som tränare efter VM. Laget leds istället här av assisterande tränarna Johansson och Magnusson som kan detta laget bra. Vi kommer att få se en debut av Valurs Stiven Valencia som har en fin säsong med sig från Europaspelet med fina 53 mål för Valur. Island leder gruppen och säkrar mer eller mindre avancemang vid seger här med tanke på vilka övriga lag i gruppen är. Estland besegrade med 37-25 borta och Israel slog man med 36-21. Det blir intressant att se hur laget matchas imorgon, laget är starkt med spelare från de höga ligorna i Europa och Elisson, Einarsson, Kristjansson mfl i laget så ska de enligt all logik ta full pott här. Lägg därtill en spännande debut!

Speltips

Att Island misslyckades i VM beror framförallt på att man matchade förstalinan på tok för mycket och här bör man gå runt på fler spelare och det bör ge resultat i målskyttet. Jag spelar Island ö 30.5 mål med 3 units hos Bet365.

✅ Island har ett riktigt fint lag och bör springa iväg under 60 minuter även om tjeckerna kan stå upp bra i början.

✅ Mycket spännande debut för Island!

✅ Islands omställningar är riktigt vassa!

✅ Tjeckien har en bit kvar till att kunna jämföra sig med de stora nationerna i Europa.

❌ Tjeckien är fysiska och om Island inte får igång benen så är linan hotad.

Speltips: Island ö 30.5 mål

Odds: 1.80

Insats: 3 units

Liga: EM-kval

Avkast: 8/3 klockan 20:15

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till