Tisdagens speltips kommer från Hockeyallsvenskan och det är tabell 4an Modo som tar emot Västerås som hittas på plats 6 i tabellen.
Två stycken lag i bra form med flera segrar sista omgångarna, dock tycker jag Modo har den bredare truppen och ska vara favorit till segern i en målrik drabbning.
Spelet: 1X + ö4.5 mål totalt. Oddset 2.0x hittas hos Unibet och jag ger spelet 6/10 U.

Modo:

12st omgångar in på säsongen så ligger alltså Modo på en fin 4e plats med raden 6-2-0-4 och med en målskillnad på 40-35.
Bortaspelet har inte alls fungerat som man velat men på hemmais har man varit urstarka och enda laget som åkt hem med en seger är överlägsna HV71 som vann med knappa 2-3.
På hemmais har Modo imponerande målskillnaden 24-11 och har gjort minst 3 mål framåt i alla matcher förutom förlusten mot Hv71. (Man har t.o.m gjort minst 4 mål i 4/6 hemmamatcher)
I senaste omgången åkte man på en riktig mina när man förlorade borta mot Björklöven med 8-1, den örfilen känns nog än och borde skapa revanschlust och vara tändvätska hos spelarna inför denna match.

Västerås:

Även Västerås har spelat 12 st omgångar, man står på raden 6-1-0-5 och har exakt samma målskillnad som Modo på 40-35.
Västerås har även dom haft problem i bortaspelet och bara lyckats vinna inom fullt tid mot SSK och AIK, problemet är det läckande försvaret som släpper in lika många mål som man producerar framåt och har därför svårt att vinna matcher.
Till start kommer man annars med bra form, 3st raka segrar och ett litet lyft i tabellen.
Nu ska man dock till sin skräckarena där man blivit utspelade 4st matcher irad och även i säsongens första möte blev man krossade på hemmais med 1-4 av Modo.

Lagens 5st senaste matcher hemma respektive borta:

Lagens inbördes möten i denna ishall:

För och Nackdelar:
✅ Modo har bara förlorat en hemmamatch och det var mot omöjliga Hv71.
✅ Modo snittar 4.0 mål framåt på hemmais denna säsong.
✅ Modo har utklassat Västerås i 4 raka inbördes möten på hemmais.
✅ Modo vann borta mot Västerås med 4-1 för 3 veckor sedan.
✅ Modos matcher snittar 5.7 mål hemma och Västerås 6.0 mål borta.
❌ Västerås har riktigt bra form nu med 3 raka segrar och gjort mycket mål.

Spel: 1X + ö4.5 mål totalt
Odds: 2.0x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 19.00
Liga: HockeyAllsvenskan
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet
Utgångstips: 4-2 !

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till