Onsdagens speltips kommer från Champions League och det är ryska Zenit som tar emot Italienska Lazio.
Hade man backat 1-2 säsonger hade jag trott på en extremt jämn match då jag hade stor respekt för Zenit men jag tycker inte de håller samma standard längre. Nu har Lazio några i truppen borta pga Corona men de stora namnen är med här när gruppspelet gå in i viktiga omgång 3.
Ett desperat Zenit som saknar 2 anfallare måste jaga seger och kommer blotta sig bakåt, här tror jag Lazios offensiv straffar dom och ska ha bra chanser att vinna en målrik match men jag väljer ett lite mera safe spel.
Spel: X2 + ö1.5 mål totalt. Odds 1.84 på William Hill och 7/10U rekommenderas.

Zenit:

Storlaget Zenit är fortfarande ett bra lag med några profiler i laget men de har absolut haft sin pik enligt mig.
Ja de går bra i ligan och hittas på en 2a plats men den ryska ligan är inte den bästa i Europa direkt så ska man syna Zenit denna säsong är det bra att kolla hur de står sig mot de andra Europeiska lagen här i Europaäventyret.
Man startade med att förlora här hemma mot Belgiska C.Brugge med 1-2 efter ett sent mål på stopptid, men det var verkligen inte Zenit som skapade bäst lägen denna match. Och i senaste omgången spelade man borta mot Dortmund och där hade man ingenting att hämta.
Ja båda Dortmunds mål kom sent i andra halvlek men det var spel mot 1 mål i 90 minuter och Zenit mäktade inte ens med ett enda skott på mål !
Till start får Zenit även klara sig utan 2st offensiva spelare i Sardar Azmoun (23mål på 39 matcher) och Malcom (5 mål på 22 matcher)

Lazio:

Efter 2st spelade omgångar här i CL gruppen så har hittar vi Lazio i topp med 4 poäng efter att man i senaste omgången spelade 1-1 borta mot C.Brugge trots att man hade 10st spelare borta och även då den viktigaste av de alla, Immobile !
I första matchen vann man med imponerande 3-1 mot Dortmund och sköter Lazio korten rätt så har man faktiskt bra möjlighet att vinna gruppen.
Trots att Lazio saknade ett par spelare i förra ligamatchen mot Torino så lyckades man visa bra vinnarskalle genom att vända ett 3-2 underläge till 3-4 i slutsekunderna och Immobile fick göra ett viktigt straffmål också.
Firma Correa och Immobile återfinns alltså på topp och jag blir förvånad om dessa herrar inte gör minst 1 mål framåt i denna match som är så viktig för båda lagen.
Skulle någon av dessa herrar starta på bänken så finns hungrige Felipe Caicedo att tillgå som gjort 2 mål på ca 2 matcher och blev matchhjälte mot Torino i minut 98. (187 spelminuter fördelat på 4 matcher)

Lagens form sista 5 matcherna:

För och Nackdelar:
✅ Enligt mig är Lazio ett bättre lag med framförallt bättre offensiv.
✅ Zenit saknar viktiga anfallaren Sardar Azmoun som gör mål i ca 50% av Zenits matcher.
✅ Zenit på 0poäng måste gå för segern och kommer blotta sig bakåt.
✅ Lazio har Immobile tillbaka efter Coronan och han fick göra mål direkt i sitt inhopp sist.
❌ Zenit har även målfarliga Dzyuba i anfallet redo som vilade från förra ligamatchen.

Spel: X2+ö1.5 mål tot
Odds: 1.84x
Bolag: William Hill
Spelstopp: Onsdag 18:55
Insats: 7/10u
Liga: Champions League
Bonus: 100 kr freebet via denna länk

Utgångstips 1-2 !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till