Premiäromgång för Handbollsligan där Ystad tar emot Varberg och jag känner mig trygg med mina tankar om matchbilden och investerar 3 units till oddset 1.81 hos Unibet. Häng med på tankarna.

Ystads IF

Ystad tog sig till slutspel förra säsongen som avbröts pga covid. Laget blandade och gav och var tungt drabbade av skador på viktiga pjäser under stora delar av säsongen. Förra säsongen är nu ett minne blott och Ystad lär återigen ta sig till slutspel. Kommer de hota om guldet? Tveksamt. Kommer de spela fysiskt spel? Definitivt. Ystad har tappat en ordentligt tung pjäs i Lipovac som har lämnat för Redbergslid. Vad har hänt på importkontot för Ystad då? En otroligt fin värvning på keepersidan då Niklas Kraft har anslutit. Kraft är utan tvekan en av handbollsligans bästa keepers. Knud Ronau Larsen från Ålborg och Krall Svensson som gör den förbjudna flytten och går från IFK Ystad till Ystads IF. För övrigt så har vi Dalibor Doder som är en otroligt stark spelare och håller han sig skadefri så är han en tillgång utöver det vanliga. Kim Andersson gör iallafall en säsong till i klubben vilket vi såklart älskar då Kim i sina bästa stunder bara kan beskrivas som magnifik. Ny tränare i Oscar Carlén är också något positivt.

Varberg

Ett av få lag i ligan som uppskattade att förra säsongen ”ställdes in”. Varberg hade åkt ur och det finns inte mycket som talar för att de klarar sig kvar i år heller så de får ta denna säsongen som en bonussäsong. Varberg har tappat det absolut viktigaste de hade förra säsongen i Daniel Lindgren och Tobias Bengtsson. Varberg kommer kämpa för sin existens, inget snack om den saken. Spelarna som kommit in är inget som kan ersätta de tunga pjäserna som lämnat klubben.

Head 2 Head

Speltips

Premiäromgång och en matchbild där jag ser att Varberg har en inställning att vårda varje anfall väl. Där de då ställs mot Ystads stora och starka försvar och Kraft i mål så ser jag en första halvlek där det bränns chanser och vi bjuds på tekniska fel. Under 26.5 mål i halvtid får 3 units hos Unibet. Argument följer nedan.

✅ Niklas Kraft i Ystads mål.

✅ Varberg har tappat sina viktigaste spelare från förra säsongen.

✅ Ystad anfaller i långa anfall vilket tar tid till vår fördel.

✅ Det kommer vara riktigt tungt för Varberg offensivt mot Ystads tunga och starka försvar.

❌ Linan har passerats i 2 av 3 möten Head 2 Head.

Speltips: Under 26.5 mål första halvlek

Odds: 1.81

Insats: 3 units

Spelbolag: Unibet

Liga: Svenska Handbollsligan

Avkast: 11/9 klockan 19:30

Hämta Unibets bonus här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till