Söndagens speltips kommer från Premier League och det blir ytterligare ett specialspel efter att vi dräpt en 4-oddsare igår med 4u när Saka löste 2 skott på mål till oss. Vilken felsatt odds det var !
Skottspelen generellt har gått sådär ”för bra” på även de jag inte bokfört, blivit några 2-3.5 oddsare som suttit sista veckan och ja, vi testar väl en till 😃
Få dock inte hybris eller ta dåliga beslut om att höja insatserna för det, spelbolagen rättar lite som de vill och vi har inte alltid samma åsikt om vad som ska vara skott på mål osv, en liten skada eller rött kort dödar dessutom spelen så håll nere insatserna !

14.30 idag: Wolves vs jumbon Sheffield U !
Hemmalaget som knappt har något att spela för, de har 12p upp till Europaplatserna och 15p ner till att åka ur.
Man ligger således på väldigt säkert mark och kan gå 100% framåt för att flirta med hemmapubliken och bjuda på underhållande fotboll och drömma om att något av storlagen ska tappa spelet helt så man har chans att komma ikapp 6e platsen.
Perfekta förutsättningar när jumbon Sheffield kommer på besök, ett lag som har enorma problem defensiv och ser ut som en fisk på torra land som skippar efter sista luftbubblan att andas in.
Efter en skrällseger borta mot Luton med 1-3 så trodde man liket skulle börja röra på sig, resultaten blev rött kort efter 15 minuter på backen i kommande omgång och 0-5 i röven istället. Ridå.
Man saknar nu 4st försvarare från truppen och ett par anfallare som inte spelat så mkt. Bortaspelet är bedrövlig med endast 1 seger och man har släppt in flest mål av alla lag, 29st på 12 matcher !
Wolves saknar åter igen den ena av sina stjärnanfallare, Cunha är skadad och han är även 1e straffläggare. Någon som dock var tillbaka sist är Wolves skyttekung denna säsong, Hwang som varit iväg och spelat med landslaget.
Han står på 10 mål efter 21 ligamatcher och toppar skytteligan internt och i PLs skytteliga ligger han 9a trots att han missade 5st matcher.
Hwang har tagit en straff tidigare denna säsong (och satt den) så jag misstänker han är straffläggare nu när Cunha saknas.
Allt offensivt ansvar kommer hamna på Hwang och Neto i anfallet men jag valde att spela ö1.5 skott på Hwang då han mest troligen kommer lägga straffen om de får en + han har gjort flest mål denna säsong.
Han snittar 1.75 avslut per match och hemma mot jumbon lär han väl ändå komma till några avslut som kan rädda detta spel ?!
Lycka till om ni hakar på och kom ihåg, dessa skottspel är lite luriga så satsa inte mer än vad du har råd att förlora.

För och Nackdelar:
✅ Hwang gjorde comeback sist sedan landslagsuppdraget och lär vara spelsugen inför hemmafans!
✅ Cunha saknas i Wolves vilket leder till ännu mera ansvar för Hwang offensivt.
✅ Hwang är Wolves skyttekung denna säsong på 10 mål efter 21 matcher.
✅ Hwang snittar 1.75 avslut per match, nu hemma mot jumbon borde han få sina chanser.
✅ Sheffield saknar 4 backar ur truppen och har släppt in flest mål av alla på bortaplan. 29st på 12 matcher.
✅ Wolves har 12p upp till Europaplatserna med säkert avstånd bakom sig, bara full fart framåt som gäller.
❌ Normalt är en 2-0 ledning eller rött kort det sämsta för dessa spel, men det va likadant igår för Saka men han löste 2 skott ändå trots Arsenal dominans och 2-0 ledning. En skada dödar ju spelet helt.

Spel: Hwang ö1.5 skott på mål
Odds: 3.25x
Insats: 4/10 U
Spelstopp: Söndag 14.30
Liga: Premier League
Bonus: 1250 kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till