Med hela 5 dagar kvar till start så hugger jag detta spel kommande fredag innan oddset sjunker.
Wolves tar emot Man City och det är 2 lag i bra form, dessvärre för hemmalaget så är Man City flera klasser bättre när de får ut 100 % av sina spelare och ska vara klara favoriter här. Wolves i all ära men jag tror City vill bryta sin dystra svit man har mot just Wolves och kommer leverera en underhållande match. Den raka 2an är nere på 1.40 och fortsätter sjunka, men med tanke på Citys bristande försvar sista tiden så klämmer jag till med ett specialspel till 3.0x degen.
Spelet: BLGM+City vinner. Oddset 3.0 finns att hämta på Bet365 i skrivande stund och 3 Units läggs. Utgångstips 1-2, 1-3 !

Wolves:

18 omgångar är spelade för Wolves och man hittar dom lite förvånande på en fin 6e plats i tabellen.
Man står på raden 6-9-3 och målskillnad 26-22. De har bevisat sig vara svåra att besegra denna säsong och det är bara Tottenham (2-1), Chelsea (5-2) och Everton (3-2) som lyckats. Men även då stod Wolves emot bra och som ni ser satt detta spel i alla 3 förlusterna.
Ja faktum är att offensivt ska Wolves verkligen inte underskattas då man gjort minst 1 mål i 30/32 tävlingsmatcher denna säsong och därför tycker jag BLGM i denna match känns riktigt bra.
Jag tror inte Wolves har speciellt mkt att sätta emot över 90 minuter men laget lyckas alltid peta in 1 mål och på fasta situationer är de stora och tunga i luftrummet.

Man City:

Även City har spelat 18 matcher och de hittar förvånande på en 3e plats i tabellen och säsongen har ju inte alls blivit som man trott. Man ligger hela 11p bakom Liverpool som dessutom har en match mindre spelad och ligan känns nästan avgjord. Däremot verkar City inte ha gett upp än och levererat riktigt fina resultat sedan man förlorade mot United i derbyt och alla trodde luften skulle gå ur dom.
4-1 seger borta mot Zagreb, 3-0 seger borta mot Arsenal, 3-1 seger i cupen mot Oxford och nu senaste 3-1 seger hemma mot tabell 2an Leicester och den segern var med mersmak då man krossade Leicester totalt.
Stort plus även att Aguero var tillbaka, inte bara på bänken utan han hoppade in i slutet och fick springa av sig. Troligen startar han här mot Wolves vilket blir ytterligare en dimension offensivt !

Lagens form sista 5 matcherna:

För och nackdelar:
✅ Båda lagen har bra form offensivt och släpper ofta in 1 mål i sina matcher.
✅ Aguero tillbaka från långtidsskada för City och lyfter offensiven ytterligare.
✅ Wolves har gjort minst 1 mål framåt i 30/32 tävlingsmatcher denna säsong.
✅ City har gjort minst 1 mål framåt i 27/28 tävlingsmatcher denna säsong.
✅ City har spelat BLGM i 12/13 senaste matcherna.
✅ City lär söka revansch för förra mötet när Wolves vann med 2-0 på Etihad Stadium trots fullständig spelmässig överkörning av City.
❌ Wolves har bra H2H mot City och har blivit av ett litet spöklag för dom.

Speltips: BLGM + City vinst.
Odds: 3.0
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: Lördag 27/12
Liga: England Premier League
Insats: 3/10 Unit

Klicka här för att hämta 1000 kr bonus
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till