Vi fortsätter med Champions League och mötet mellan polska Wisla Plock och tyska Magdeburg. Mina tankar betalar 1.85 och 4 units spelas.

Wisla Plock

Wisla har det tufft i gruppen och är utanför plats i slutspelet och det skulle förvåna mig om de till slut lyckas ta sig dit. Ett tungt lag att möta med stora pjäser i laget. Wisla har endast lyckats spela in 5 poäng på 10 matcher och hemmaförluster mot Bukarest och Zagreb håller såklart inte om man ska avancera vidare i en så här tuff grupp.

Magdeburg

Magdeburg var utan snack ett av Europas bästa lag förra säsongen och laget är smockfullt av stjärnor! Här saknas nu Saugstrup som dragit på sig en knäskada. Det ska dock inte vara ett hinder enligt mig. Magdeburg startade upp med en cupmatch mot Kiel där de vann efter förlängning i en match som hade det mesta. I gruppen är Magdeburg på 3:e plats och går vid seger här upp på samma poäng som 2:an Vezprem. 2 lag i gruppen tar sig direkt till kvartsfinal så ni förstår att den här matchen betyder mycket för tyskarna.

Speltips

Magdeburg ska enligt all logik vinna detta. Magdeburg -1.5 spelas hos Bet365 med 4 units till oddset 1.85.

✅ Hemmamötet vann Magdeburg med 6 bollar i en match som slutade 33-27.

✅ Stor skillnad på kvalitet i lagen!

✅ Magdeburg har 12 matcher utan förlust med sig in här så formen är det inget fel på.

✅ Magdeburg är ett av världens bästa lag i omställningsspelet.

❌ Förlust här för Wisla och tåget går mer eller mindre för avancemang så de kommer inte släppa på något gratis här.

Speltips: Magdeburg -1.5

Odds: 1.85

Insats: 4 units

Liga: Champions League

Avkast: 9/2 klockan 20:45

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till