Säsongerna börjar lida mot sitt slut och Wisla-Kielce i cupfinal i Polen blir lagens sista match för säsongen på hemmaplan. Mina tankar betalar 1.75 och 5 units spelas hos Bet365. Häng med på tankarna!

Speltips

De 2 tunga lagen från polska ligan gör här upp om cupguldet. Kielce går för dubbeln vilket också faktisk kan bli en trippel då de är i Final Four i CL som spelas i mitten av juni. Kielces trupp är stark, otroligt stark med spelare som Karalek, Nahi, Tournat och bröderna Dujshebaev. Kielce är ett av världens bästa klubblag och även om Wisla är ett starkt lag så får de vänja sig vid att vara den ständiga tvåan bakom världslaget Kielce! Wisla slutade på en andraplats i ligan och lagen möttes i sista omgången i ligan i en match som var riktigt tight och slutade 20-20, Kielce vann matchen på straffar till slut. Wisla lever mycket på sin fysik och den kommer de behöva gå in med även i den här fighten. Det brukar vara tighta matcher mellan lagen men här ser jag att Wisla inte kommer att hänga med då Kielce är ett lag som trycker direkt vid avkast och är mycket starka i sitt kontringsspel. Räkna med en hel del utvisningar i den här fighten.

Jag spelar Kielce -2.5 till oddset 1.75 hos Bet365 med 5 units. Argument följer.

✅ Kielces trupp är bra mycket starkare än Wislas.

✅ Wisla trots sin fysik ska här ha svårt att hänga med när Kielce trycker.

✅ Wolff i Kielces mål är en av världens bästa keepers.

✅ Kielce går för den inhemska dubbeln.

❌ Senaste mötena har varit tighta mellan lagen och Wislas fysik är stark.

Speltips: Kielce -2.5

Odds: 1.75

Insats: 5 units

Liga: Polska Cupen

Avkast: 4/6 klockan 18:30

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Hämta bonusen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till