Nattens vinst satt precis på skottet så att säga, i natt testar jag ett spel som hittas mellan Winnipeg – Seattle.

Ja, då ska vi då alltså få se en match som spelas i Canada Life Centre där Jets står som värdar när ett gästande Kraken kommer. Hemma laget kommer nyss från två raka segrar hemma just i Canada Life Centre där dom vann senast 4-1 mot Chicago samt St Louis Blues (4-2). Båda lag ligger rätt jämnt till i den Västra konferensen där Winnipeg ligger på en delad 3:e plats med 67 poäng medans Kraken ligger delad 4:e med två poäng under de vill säga 65st poäng.

Hemma laget ligger på 170-138 i målskillnad medans Kraken ligger på 185-167, där kan man notera att Kraken har gjort 15st fler mål än Winnipeg men däremot så har Winnipeg haft en bättre defensiv då Kraken har släppt in 29st fler mål. Hemma laget brukar inte släppa till så mycket mål i sina matcher då dom ligger 3:a i minst antal mål mot sig /match och det är nog på grund utav deras målvakt C.Hellebuyck som ligger på 92.42 i RP (räddningsprocent) sen har man skickliga backar specifikt J.Morrissey som även brukar hamna i poängprotokollet rätt frekvent.

Men gästerna då, dom har nämligen spelat fyra stycken borta matcher och tragiskt nog förlorat 3/4 stycken. Dom kunde kliva av senaste matchen som segrare då dom besegrade Philadelphia med 3-4 i slutresultat. Däremot om man kollar matchbilderna i helhet så har Kraken krutat på med flest skott per match i de senaste fem de vill säga att man fått i väg flest antal skott på mål i matcherna. I natt räknar jag inte med en hejdundrans mål fest då som jag skrev ovan så har Winnipeg en ruggigt bra målvakt, men jag tror dock inte att han kommer att hålla tätt då jag vet att Seattle kan överraska när man minst anar det.

Och så tror jag är fallet i natt, även fast man bara fått en dygns vila inför nattens match så tror jag att dom kommer kunna sätta lite press på Winnipeg och skapa några fina chanser som resulterar i mål. Men spelet jag kommer testa är att J.McCann gör minst 1 poäng inklusive förlängning som ger 1.96x pengarna som hittas hos Unibet.

för och nackdelar:
✅ J.McCann gjorde 2 poäng i senaste matchen
✅ J.McCann har gjort minst 1 poäng i 3/5 senaste mot Winnipeg
✅ J.McCann har gjort 7st poäng i sina 10 senaste spelade matcher
✅ Seattle har gjort minst 3st mål mot Winnipeg i 3/5 senaste dom har mötts
❌ C.Hellebuyck kan stänga matchen totalt
❌ Seattle trött i benen och kan inte hålla uppe tempot

Spel: J.McCann att göra minst 1 poäng – inklusive förlängning.
Odds: 1.96x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Onsdag 02:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till