God dagens, och glad alla hjärtans dag på er alla. Tänkte dela med mig utav ett spel som jag finner stort intresse utav i matchen mellan dessa två lag.

Winnipeg jets startade bra men sen har det bara gått utför på senare tid, nu ligger man på 5:e plats i västra konferensen med 67 inspelade poäng. De senaste 5 matcherna har varit usel för Jets då dom har släppt in 13st mål och endast gjort 5st framåt, och senaste matchen lyckades man ta vinsten från Penguins men före det så hade man 5 raka förluster.

I natt kommer San José på besök och ska försöka skapa något fast man är NHL’s näst sämsta lag för stunden denna säsong när man enbart vunnit 14st matcher på 51 spelade matcher. Man är laget som har gjort minst mål framåt samt släppt in mest mål bakåt och detta gör ju att bolagen inte alls har något vidare intresse utav Sharks vilket skapar högre odds på lägre spel för en annan.

Jag tänkte nämligen testa på att Sharks kan leverera minst 2st mål mot Winnipeg där oddset landar på 1.73x pengarna hos Unibet.

Visst, Sharks är det sämsta laget på antal mål både fram och bak, men Sharks har löst spelet i 8/10 senaste matcherna dom spelat, och då har det vart mot lag som Buffalo, Rangers, King, Ottawa, Montréal osv vilket ändå är rätt duktiga defensiva lag. Och Winnipeg ligger ju som sagt i en svacka trots senaste vinsten så här tror jag att Sharks kan nyttja det plus att man kommer med nästan hela två veckors vila i benen till matchen medans hemmalaget har 3 dagars vila.

Detta kan bli en ensidig match om Jets levererar som dom kan göra men jag tror att Sharks kommer att kunna ta del av målprotokollet minst två gånger i natt så mitt spel landar där på över 1.5 för Sharks ordinarie tid!

för och nackdelar:
✅ Sharks har löst spelet i 8/10 senaste spelade matcher
✅ Sharks har löst spelet i 4/5 senaste spelade mot Winnipeg
✅ Winnipeg har 1 vinst de senaste 6 matcher så formen är svag
✅ Sharks har 2 veckors vila i benen
❌ Winnipeg är i övrigt bättre och kan stänga ner sharks om dom spelar rätt

Spel: Sharks över 1.5 mål ordinarie tid
Spelstopp: 01:30
Insats: 7/10 u
Odds: 1.73x
Bolag:Unibet
Bonus: 100kr gratis spel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till