Söndagen speltips kommer från Premier League och det vankas Maxbet från Londonderbyt klockan 15.00 !
Formstarka West Ham tar emot Spurs där äntligen skyttekungen Kane spräckt målnollan i förra matchen och detta är svårt att sia utgången på.
Dock är jag helt övertygad om att vi kommer få se en hel del mål med flera målfarliga spelare på planen som har bra form och därför blir spelet lätt att plocka ut.
Maxbettet: Ö2.5 mål totalt och högst odds hittas till 1.76x på Bethard i skrivande stund. 10/10 U investeras !

West Ham:

Efter sina 8st spelade omgångar hittar vi West Ham på en 7e plats på raden 4-2-2 och med målskillnaden 15-10.
Till start kommer man med bra form där man vunnit 4/5 senaste matcher om man räknar med EL äventyret där West Ham imponerat med 3 raka segrar.
I ligaspelet har man vunnit alla 4st hemmamatcher såhär långt och man är faktiskt PLs näst målrikaste lag med ett målsnitt på 3.8 mål per hemmamatch.
Jamaicanen Antonio är jätteviktig spelare för lagets offensiv med 5 mål och 3 assist på 7st spela matcher är ett extremt bra facit för att spela i en klubb som West Ham.
Nu är det Londonderby mot Tottenham och går resultatet West Hams väg så kan man hoppa upp på en 4e plats som innebär den åtråvärda CL platsen.

Tottenham:

Efter sina 8st spelade matcher så ligger Tottenham på en 5e plats på raden 5-0-3 och med målskillnaden 9-12.
Man inledde säsongens med bedrövligt målsnåla matcher och en Kane som försökte strejka sig bort till City utan att lyckas. Skyttekungen bänkades och haft svårt att hitta målet när han väl börja spela igen.
Förutom ett par mål i EL så släppte målnollan även i ligaspelet sist mot Newcastle och samarbetet med Son va riktigt kul att se.
Till start kommer annars Spurs med 3/5 segrar på slutet och förlusten sist borta mot Vitesse i ECL kanske man inte ska dra några slutsatser om då man vilade flera tongivande spelare.
Nu ska Son och Kane starta i vanlig ordning och med tanke på att Spurs inte hållit nollan på 9 raka matcher så lär det skapas mycket målchanser både framåt och bakåt.

Lagens 5st senaste matcher hemma och borta:

För och Nackdelar:
✅ West Ham har PLs näst högsta målsnitt på hemmaplan på 3.8 mål.
✅ West Ham har löst denna lina i 4/4 PL matcher och i 5/6 matcher totalt denna säsong.
✅ Kane spräckte äntligen sin målnolla i förra omgången mot Newcastle.
✅ Tottenham har snittat 3.3 mål på bortaplan och löst linan i 3/4 matcher.
✅ Förra säsongens möten slutade 3-3 och 2-1.
✅ Båda lagen har alla offensiva spelare tillgängliga.
❌ Londonderby och känslorna kan lätt koka över till röda kort som kan låsa tillställningen om något lag parkerar bussen.

Spel: Ö2.5 mål totalt
Odds: 1.76x
Insats: 10/10 U
Spelstopp: Söndag 15.00
Liga: Premier League
Bonus: 100 kr
Bolag: Bethard

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till