Matchen:

Söndagens speltips kommer från Premier League och det är West Ham som tar emot titelfavoriten Man City denna eftermiddag/kväll.
Det är premiär för båda lagen och visst kan det finnas lite nerver för spelarna. Det är alltid svårt att sia vinnare i premiärer men visst ska City vara klara favoriter på förhand med det laget de har + värvningen av målmaskinen Erling Haaland på topp.
West Ham har spelat hela 7st träningsmatcher under uppehållet mot svagt motstånd medans Man City bara spelat 2st träningsmatcher + cupen mot Liverpool så de har inte samma matchform.
Jag tänkte först spela City + ö2.5 mål till 1.86x på Unibet. Men eftersom Man City brukar ha problem på denna arena (3st raka X) och det är premiär så lutar jag mig mot ett statistikspel istället på nyförvärvet.
Självklart kommer Man City försöka spela in Haaland i laget så mycket som möjligt. Vet inte om han får lägga straffarna men han är såklart den utnämnda målkungen i laget och behöver sätta ett par bollar för att ta bort all press på hans unga axlar.
Han är lång, stor och starkt, explosiv för sin storlek och är grym på att ta sig loss från sina försvarare och komma till målchanser.
Att han är lång och omgiven av mindre spelare i laget gör att frisparkarna och inläggen kommer mottas mot honom i första hand även om han blir hårt bevakad.
City kommer ha mkt bollinnehav och mkt spel på kanterna, får vi se inlägg som Haaland sedan sträcker fram en tå på för att vaska fram målchanserna vi behöver? Jag tycker oddset 1.95x är värt att syna.

För och Nackdelar:
✅ Man City kommer föra bollen stora delar av matchen och skapa lägen.
✅ Haaland är Citys 9a och ska vara den som öser in mål denna säsong.
✅ Haaland har alltid tung bevakning men är urstark på att komma loss från försvararna.
✅ Haaland är ung, kaxig och hungrig, han kommer kämpa som en galning här i premiären.
❌ Självklart får han dubbel bevakning och frågan är om han står pall för kraven och pressen som lagts på honom.

Spel: Haaland ö1.5 skott på mål
Odds: 1.95x
Insats: 5/10U
Spelstopp: Söndag 17.30
Liga: Premier League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att hämta bonusen på 1000 kr eller rygga spelet.

Klicka här för att se de övriga bonusarna med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till