Ja, nattens rek hittade inte alls hem då Pens besegrade Tampa på bortaplan med hela 2-6.. Det hade jag faktiskt inte väntat mig då Penguins saknade både Crosby och Malkin, sen vet man ju klassen hos Tampa dessutom på hemma is, men men. Nu är det dags för nya tag, det är nämligen två offensiva lag som ska göra upp i natt, och där förväntar jag mig en målrik match. Spelet: Över 6 mål inkl förlängning/straffar till 1.78x odds som hittas återigen hos Unibet, jag testar 6/10u.

Washington:

Washington kommer att spela deras första serie match i natt i Capital One Arena när dom tar emot New York Rangers. I natt tror jag att det kommer hagla in mål mellan dessa två lag då de är oerhört offensiva, skicklig i powerplay samt otroligt bra med pucken. Washington har inlett försäsongen med 2 vinster och 4 förluster, med 17/21 i målskillnad. Men man ska ej gå bet på försäsongen då man gärna provar olika kedjor, reserver med mera. I natt vet de om att det är allvar och varenda poäng kommer att räknas, så i natt tror jag nog allt att dom svider om till extremt tryck framåt. Det är ännu oklart om “The Great Eight” Alexander Ovechkin kommer att spela i natt då han har åkt på en benskada under försäsongen när han gjorde en misslyckad tackling på Travis Konecny (Philadelphia). Sen har vi assist kungen Bäckström som tyvärr är skadad och kommer att missa premiären plus några matcher in i säsongen – han är beräknad att vara spelklar kring första veckan i November som det är sagt just nu från Peter Laviolette (Coach).

New York:

Rangers kommer att få packa väskorna för att bege sig till Washington i natt för att spela premiären hemma hos Cap’s. Rangers har gjort bra med mål i deras 6st matcher som de har spelat under försäsongen där dom hamnar på 19/22 i målskillnad. Och kollar vi från förra säsongen så hade de spelat 56st matcher och gjort hela 176st mål vilket är ett snitt på ungefär 3mål/match. Vi alla vet ju om att Rangers är skickliga i offensiven och även extremt farlig i powerplay, Kakko’s snabba skridskor, Panarins “all-seeing eye” som är extremt skicklig på att hitta den fantastiska passningen och Mika Zibanejad’s fina skott. Skadelistan hos Rangers ser väldigt ljus ut där man endast ser Ryan Reaves som just nu sitter på en benskada, dock oklart om han kommer att delta i nattens match eller om han kommer att bli utesluten, återstår att se! I natt är det en viktig match för både lagen, men mer viktig för Rangers skulle jag vilja påstå då de ej lyckades kvala in sig till senaste slutspelet, så det kommer ligga extrem fokus hos Rangers på att ta vara på varenda match nu för att lyckas ta sig dit i årets säsong!

Lagens form senaste 5 (försäsong):

för och nackdelar:

✅ Två oerhört offensiva lag
✅ Det har blivit minst 6 mål de senaste 4 matcherna som Rangers spelat
✅ Det har blivit minst 6 mål i de senaste 3 matcherna som Capitals spelat
✅ Det har blivit minst 6 mål i 4/5 senaste matcherna som lagen har mötts
❌ Första serie matchen för lagen, kan bli passivt för att ta vara på varenda poäng
❌ Spel på ett mål

Spel: Över 6 mål inkl förlängning/straffar
Odds: 1.78x
Insats: 6/10 u
Spelstopp: 01:30
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till