Måndagens speltips kommer även det från Tyska Bundesliga och denna gång är det bottenlaget W.Bremen som tar emot topplaget Leverkusen.
9 omgångar kvarstår av denna säsong och W.Bremen hittas näst sist i tabellen medan Leverkusen ligger på en 5e plats och jagar Champions League platserna som är värda många miljoner.
Här ska det vara stor skillnad på lagen i normala fall och när man får 1.75 på den raka 2an är det bara att hugga innan oddset sänks.
Odds 1.75 på LeoVegas och 3 Units satsas.

W.Bremen:

Efter 24 omgångar hittar vi alltså W.Bremen näst sist på plats 17 med raden 4-6-14 och målskillnad 27-55.
Med dom siffrorna är man laget som vunnit minst matcher och även gjort minst mål på hela säsongen !
Hemmaspelet har varit under all kritik och där har man raden 1-2-8 med en pinsam målskillnad på 8-26 på 11 matcher vilket vittnar om att man inte ens snittar 1 mål framåt när publiken hejar som mest.
Nu i dessa Coronatider spelas alltså matcherna utan publik och det blir ett stort avbräck för ett redan hemmasvagt W.Bremen som är nollade i 4/5 senaste matcherna man spelat. Att man dessutom kommer med 2st tunga avbräck ökar inte chanserna direkt heller.

Leverkusen:

Även Leverkusen har avverkat 24st matcher och man står på raden 14-5-6 och med målskillnaden 45-30 hittas man på en 5e plats i tabellen.
Bara 2 poäng efter B.Mönchengladbach som har den sista åtråvärda Champions League platsen så visst kommer Leverkusen gå ut och ge allt för att hänga på tåget.
Till start kommer man med en hysterisk form innan uppehållet. Leverkusen har formraden 9-1-0 sista 10 matcherna och enda plumpen i protokollet var 1-1 borta mot svårslagna Leipzig som endast förlorat en enda hemmamatch denna säsong.
Många trodde att Leverkusen skulle sjunka i tabellen när skyttekungen Kevin Volland skadade sig efter första mötet med Porto men det har blivit precis tvärtom.
Volland har nu saknats i 6 matcher men på dessa matcher har Leverkusen gjort 2,3,1,3,4,3 mål framåt, totalt 16 mål på 6 matcher och inte direkt saknat honom alls !

Lagens 5 senaste matcher:

Tabellen:

För och Nackdelar:
✅ W.Bremen har blivit nollade i 4/5 senaste matcherna.
✅ W.Bremen är Bundesligas sämsta hemmalaget och endast gjort 8 mål på 11 matcher.
✅ Leverkusen har vunnit 9/10 senaste matcherna och hade bra form innan uppehållet.
✅ Leverkusen är Bundesligas 3e bästa bortalag poängmässigt och gjort 4e mest mål av samtliga bortalag.
✅ W.Bremen har mittfältaren Davy Klaassen avstängd och mittbacken Omer Toprak är skadad. 2st avbräck !
❌ Leverkusens skyttekung Volland missar matchen. (Men laget har klarat sig bra utan honom och gjort 16 mål på 6 matcher, men visst är det ett avbräck ändå)

Speltips: Leverkusen vinner
Odds: 1.75
Spelbolag: LeoVegas
Bonus: 100 % upp till 3000 kr
Spelstopp: Måndag 20:30
Liga: Bundesliga
Units: 3/10

Klicka här för att ta bonusen på 3000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till