Varit lite inaktiv denna månaden, är ute på min praktik 4 veckor så mars månad kommer vara lite segare… Ska dock försöka posta lite mer på morgonen precis innan man ska hålla lektion så ni får ut spelen. Idag har jag hittat ett riiiiktigt fint spel i VTB ligan mellan 2 grymt bra lag.

Mötet:

Vi har 2an mot 3an i VTB tabellen och för er som inte vet är detta då ryska ligan.
Denna liga är ganska högt rankad i status då som ni kanske kan tänka er är nästan alla spelare köpta amerikaner, gamla NBA spelare / Euroleague veteraner…..
Cash is king ligan haha. Men det gör den inte sämre för det!

CSKA blev mästare förra året och ligger i år på en stadig andra plats, Lokomotiv ligger tätt under med 1 vinst färre än CSKA. Så denna match kommer vara väldigt viktig att vinna för båda lagen och jag förväntar mig att fokus idag kommer vara försvaret för Lokomotiv. Gäller att stoppa i försvaret, att försöka gå in i en poäng duell med CSKA är nästintill omöjligt, men att försöka stoppa i försvaret och hålla CSKA begränsade i anfallet…

Inbördes:

Om man kikar på inbördes möten så har CSKA endast klarat att göra över 84.5p 1/4 gånger, konstatera att detta var 2018:

Speltips:

Jag tror ett starkt Lokomotiv på hemmaplan kommer fokusera på försvaret och kommer stoppa CSKA till att komma till bekväma avslut. Därför spelar jag underspel på bortalaget… Linan har suttit 3/4 senaste inbördes.

För och Nackdelar:

✅ Linan suttit 3/4 gånger.
✅ Viktigt möte för båda att vinna.
✅ Fördel hemmaplan.
❌ Motståndet är bra.

Speltips: CSKA Under 84.5p
Odds: 1.79
Spelbolag: 888sport
Spelstopp: 13:00
Liga: VTB
Insats: 6/10 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till