Torsdagens speltips kommer från Europa League och det är spanska Villareal som tar emot engelska Arsenal.
Det är dags för semifinal och visst står det mycket på spel och lagen måste vara på tårna direkt här i första mötet.
Vem som vinner? Svårt att säga då lagen är rätt svajiga bakåt. Det är därför jag kliver in på ett målspel istället och hoppas försvaren fortsätter att bjuda på grodor.
Spelet: BLGM och högst odds i skrivande stund hittas hos Bet365 till 1.80x, jag rekommenderar 7/10 U.

Villareal:

I spanska ligan hittar vi Villareal på en 7e plats vilket innebär att man ligger på en kvalplats till EL. Dock har man bara 1p upp till Betis och har möjligheten att göra en riktigt bra säsong och knipa en ny Europaplats till nästa säsong.
Nu är det dags att ta sig an Arsenal och det är ett jämnt möte att vänta.
Vägen hit gick genom att slå ut Salzburg med 2-0, 2-1 och sedan slå ut Dynamo Kiev med 2-0, 2-0 och sist slog man ut Zagreb med 1-0, 2-1.
Inte för att nedvärdera dom lagen men nu får de ett lite tuffare motstånd i Arsenal som har flera offensiva spelare tillgängliga nu efter lite skador.
Villareal kommer till start med 2 raka förluster i ryggen men innan dess vann man 8/9 senaste matcherna och Villareal får inte underskattas på hemmaplan !

Arsenal:

I Premier League hittar vi Arsenal på en 10e plats med 7p upp till Tottenham som besitter den sista platsen för att kunna nå Europaspel nästa säsong.
5 omgångar kvar av ligan och man måste ta in 7p? Det är inte omöjligt men självklart lägger Arsenal allt krut på EL nu och ser en större möjlighet att nå CL den vägen genom att vinna alltihopa nu när man är i semifinal !
Vägen hit gick genom att först slå ut Benfica med 1-1, 3-2 och sedan Olympiacos med 3-1, 0-1 och sist slog man ut Slavia Prague med 1-1, 4-0.
Till start kommer Arsenal som vanligt med en svajig form, resultatraden ser ut som ett trafikljus som blinkar hejvilt med de gröna och röda bockarna.
Nu meddelande dock Arteta på deras pressträff att alla spelare är tillgängliga och har Arsenal en bra dag så vet vi alla vilka bra avslutare vi har längst fram. Dock är försvaret riktigt dåliga stundtals och där har våran akilleshäl varit hela säsongen vilket är positivt sett till detta speltips.

Lagens form sista 5 matcherna:

För och Nackdelar:
✅ Villareal har spelat BLGM i 5 raka matcher.
✅ Villareal har vunnit 8/11 senaste matcherna !
✅ Arsenal har alla offensiva spelare tillgängliga vilket är ett lyft.
✅ Arsenals försvar har gjort väldigt många grodor denna säsong.
✅ Villareal måste gå för seger på hemmaplan och Arsenal vet hur viktigt ett bortamål är inför returen.
✅ Arsenal har gjort minst 1 mål i 9/10 senaste bortamatcherna.
✅ Arsenal har gjort hela 17 mål framåt på de senaste 6 bortamatcherna.
❌ Arsenal gör ibland riktiga plattmatcher och skapar inte mycket offensivt trots en bra startelva.

Spel: BLGM
Odds: 1.80x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Torsdag 21.00
Liga: Europa League
Bonus: 1250 kr
Högst odds: Bet365

Hämta bonusen på 1250 kr eller rygga spelet genom att klicka här.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till