Här har vi ännu ett häftigt möte mellan två rivaler som högst sannolikt kommer kämpa om vem som tar förstaplatsen i divisionen! Aaron Rodgers har, enligt rapporter, sett bättre ut än på länge och verkar vara fullt frisk. Det kommer behövas då han möter ett riktigt bra D och Vikings besitter ett av ligans bästa CB/DBs. Med detta i baktanken som tror jag mig ha funnit ett riktigt trevligt odds @ 1,90. Läs mina tankar här och häng med!

Aaron Jones

Springspelet kommer bli väldigt avgörande i den här matchen. Jag ser inte logiken i att man skulle vilja slänga många djupbollar mot Vikings extremt duktiga safetys. Därför kommer det passa bra att utnyttja Aaron Jones här. Jones var exceptionell förra säsongen: 1084 YDs, 16 TDs, 4.6YPC. Siffrorna gjorde honom till en av dom effektivaste runningbacksen i ligan förra året och han bör absolut hålla samma tempo detta år, framför allt för att det är ett kontraktsår. Förra året mötte man Vikings 2 gånger och då löste Jones Match 1: 116 rushyds & 34 receivingyds, Match 2: 154 rushyds & 6 receivingyds.

Den troliga matchbilden är att Green bay hellre väljer kortpassningsspelen och framför allt springspelen. Detbör gynna Jones som absolut borde lösa den här linan. Det finns dock ett par nycklar som talar mot honom. Nyckel nr 1, Av någon anledning valde Green Bay att drafta en runningback i andrarundan. En riktig köttklump i A.J Dillon. Jag förutsätter att Dillon främst kommer in på korta yards och goalline. Men han har enligt rapport gjort det bra på träningscampen. Nyckel nr 2, Minnesota Vikings har tagit in Yannick Ngakoue, Defensive End från Jaxonville Jaguars. Ngakoue är en stjärna som med Danielle Hunter och Ifeadi Odenigbo kommer göra livet svårt för många Offensiva linjer.

Spelet

Trotts att Packers valde att drafta en runningback så högt när Aaron Jones gör en så fin säsong tror jag inte att Jones plats som förstespringare är hotad. Han kommer helt säkert få dom stora spelen, chansen kan dock vara att Dillon kommer in och snor touchdowns från korta yard pga sin storlek. Vi behöver dock inte bry oss om det utan vi vill bara att Jones ska få springa med (och ev fånga) lite boll. Med tanke på hans fjolårssäsong och statistik mot just Vikings känns det bra att lira: Jones över 86.5 rush & receiving yds @ 1.90. Jag lägger 3 Units på denna.

✅ Aaron Jones hade långt över 100yds i båda möten mot just Vikings i fjol.


✅ Aaron Jones spelar för förnyat kontrakt och måste bevisa att han är en toppklassig runningback. (Det är han)


✅ Vikings defence passar bra mot Packers starka springspel och det gör att man kan fokusera på det man gör bra, Ge bollen till Jones och låt honom springa!

❌ Packers draftade A.J Dillon i andrarundan, stor klump som antagligen kommer varvas in en del. Även Vikings D har uppgraderats och lär bli luriga i år.

Speltips: Aaron Jones rush&receive Över 86.5 yds
Odds: 1.90
SpelbolagLeoVegas
Spelstopp: 13/9 19.00
Liga: NFL
Insats: 3 units

Utnyttja bonusen för nya spelare här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till