Finalspelet i Ungern mellan 2 av Europas bästa klubbar Vezprem och Szeged är nu i runda 2. Här spelar jag ett spel som betalar 3.60 gånger pengarna och jag har både statistiken samt matchbild från första mötet på min sida. 3 units spelas hos Bet365.

Vezprem

Vezprem är ett fantastiskt handbollslag med en stjärnspäckad trupp med lirare som Mahe, Maqueda, Blagotinzek, Lauge, Nenadic mfl. Vezprem är ett lag som hanterar all typ av offensivt lysande, det uppställda med bjässen Blagotinzek och Andreas Nilsson är ruggigt starkt. Likväl hanterar Vezprem det snabba omställningsspelet. Fem senaste matcher följer.

Szeged

Szeged är precis som Vezprem ett stjärnspäckat lag och här måste Frimmel, Radovojevic, Tonnessen och givetvis Dean Bombac nämnas. I mål har Szeged Mikler som är makalöst bra i sina bästa stunder. I min bok trots en fantastisk trupp så är Szeged snäppet bakom Vezprem i den här typen av match. Fem senaste matcher följer.

Match 1

Precis som alltid så var första mötet i finalspelet en riktigt tight historia där vi hämtade vinst på -0.5 Vezprem. Segermålet kom med 8 sekunder kvar av matchen och det är inte sällan det blir dramatiskt när dessa klubbar möts. Szeged var stundtals 4 bollar upp men Vezprem är ett ruggit starkt lag och gnetade sig in i fighten igen och vann till slut. Head 2 Head senaste 5 mötena följer.

Speltips

3.60 hos Bet365 kan jag inte blunda för med matchbilden från förra matchen samt historiken i ryggen. 3 units spelas på Vezprem vinstmarginal 1-3 mål. Argument följer.

✅ Vezprem med galet stöd av publiken bör vinna fighten.

✅ Alltid ruggigt tighta möten mellan dessa lag.

✅ Vinstmarginalen har inte för något av lagen varit fler än 3 mål i 7 raka möten.

✅ Vezprems trupp är snäppet vassare än Szegeds.

✅ Vezprem har 3 raka segrar mot Szeged där segersiffrorna varit 29-28, 29-27 och 30-27.

❌ Den här typen av spel kräver såklart att marginalerna är på vår sida i hela 60 min. Springer Vezprem iväg så kan Szeged vaska matchen.

Speltips: Vezprem vinner matchen med 1-3 mål.

Odds: 3.60

Insats: 3 units

Liga: NB1 Ungern

Avkast: 11/6 klockan 17:45

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Hämta bonusen här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till