Champions League och mötet Vezprem-GOG får mig att spela 4 units hos Unibet.

Vezprem

Ungerska Vezprem är ett riktigt bra handbollslag och är 2:a bakom PSG i gruppen. 16 poäng inspelade på 10 matcher och att vi får se Vezprem i final four är ingen direkt skräll. Ett lag fullt av stjärnor som på hemmaplan lyfts av en fantastisk support och fulla läktare, Vezprem är ett lag som kör på, de öser på från start och kör alltsomoftast i 60 minuter. Nenadic, Nilsson, Pechmalbec, Lauge, Mahe och Elisson är några av stjärnorna i laget. I mål har vi Corrales som är en keeper av hög klass!

GOG

Danska GOG är precis som Vezprem ett lag som kör på i 60 minuter. Otroligt starka i omställningarna och de trycker direkt vid avkast. Ett riktigt kul lag att se på! GOG är 5:a i ligan och de bör kunna lösa en plats till åttondelarna. Pytlick tog ytterligare steg i VM och Tollbring är mycket stark i omställningarna. Olsen och Wernsdorf är också killar att bevaka här!

Speltips

Två lag som gasar och kör och där defensiven inte prioriteras lika högt som det offensiva. Jag ser en öppen matchbild framför mig där GOG åker hem med minst 30 mål i bagaget. 4 units GOG betalar 1.74 hos Unibet och blir mitt spel.

✅ GOG snittar 33.1 gjorda mål/match.

✅ GOG snittar 32.2 gjorda mål/bortamatch.

✅ Pytlick visade att den fina formen från VM fortfarande lever med 10 mål i cupen senast mot Ålborg.

✅ Mötet i Danmark slutade 31-30 till Vezprem.

❌ Corrales är en riktigt vass keeper.

Speltips: GOG ö 29.5 mål

Odds: 1.74

Insats: 4 units

Liga: Champions League

Avkast: 8/2 klockan 18:45

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till