Ungern och mötet mellan Vezprem-Ferencvaros och en hög lina testas på Vezprem med 3 units till oddset 1.85. I skrivande stund så är det bara Bet365 som erbjuder spel på den här matchen.

Vezprem

Vezprem är utan snack ett av Europas bästa handbollslag och har en riktigt stark trupp. Lauge, Elisson, Omar, Nenadic, Pechmalbec är riktigt vassa lirare. Handbollen Vezprem spelar handlar om högt tempo och det är gasen i botten från start till mål. Formen är fin och här har man chansen att gå ifrån Szeged i den haltande tabellen och det ska man enligt all logik göra. Fem senaste matcher följer.

Ferencvaros

Ferencvaros är ett klassiskt handbollslag men man har fått vänja sig vid att minst sagt vara i skuggan av de 2 stora giganterna i Ungern nu. Det är mellan Szeged och Vezprem det handlar om och Ferencvaros får vara nöjda med att slåss om Europaplatserna utanför Champions League. Senast i Europa slog man Ystad med 37-34 och försvaret såg darrigt ut mot ett Ystad som inte alls är starka på den nivån. I ligan är man i den haltande tabellen utanför Europaplats och man behöver poäng, det kommer inte här. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Vezprem vinner matchen, inget snack. Jag ser framför mig att de öser på precis som vanligt har de ett galet stöd från läktarna vilket gör att de kör på i 60 minuter. Linan Vezprem ö 36.5 mål testas med 3 units hos Bet365.

✅ Enorm klasskillnad på trupperna.

✅ Detta mötet slutade 39-30 förra säsongen.

✅ Lagen möttes i kvartsfinal i cupen i förra säsongen, den matchen slutade 40-28 till Vezprem.

✅ Vezprem snittar 38.12 mål/match i ligan.

✅ Vezprem snittar 37.6 mål/hemmamatch i ligan.

✅ Vezprem har löst linan i 4 av de 5 senaste mötena mot Ferencvaros.

❌ Det är en hög lina och det finns noll utrymme för slarv.

Speltips: Vezprem ö 36.5 mål

Odds: 1.85

Insats: 3 units

Liga: NB1 Ungern

Avkast: 17/11 klockan 17:30

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till