Söndagens speltips kommer från Serie A och det är mötet mellan nykomlingen Venezia och välkända Milan som ska äga rum och bjuda på lunchunderhållning.
Självklart blir Milan klara favoriter här trots lite manfall i truppen, men med Zlatan tillbaka från skadan så hoppas jag de åter igen växlar upp och tar sikte mot 1a platsen. Dock ska Venezias anfallsfotboll inte underskattas och Milans försvar håller sällan nollan så jag testar ett målspel istället.
Spelet: Över 2.5 mål totalt. Oddset 1.85x hittas hos Unibet i skrivande stund och oddset får 6/10 U.

Venezia:

Efter 19st spelade matcher ligger Venezia på en 16e plats med raden 4-5-10 med målskillnaden 18-34.
Man har just nu en match mindre spelad än lagen som ligger under i tabellen och har samtidigt 4p ner till Cagliari som ligger på fel sida av strecket.
På hemmaplan har man bjudit topplagen på bra motstånd och är absolut ingen slagpåse. Man har ex vunnit mot Fiorentina och Roma, sedan spelat 1-1 mot Juventus och senaste stod man emot bra fasten Lazio vann med 1-3.
Till start kommer man annars med en hel del målrika matcher i bagaget, spelet BLGM har suttit i ex 8/10 senaste matcherna man spelat och har nästan en full trupp att tillgå.

Milan:

De svart/röda har spelat 20st matcher hittills av säsongen och hittas på en mäktig 2a plats i tabellen bakom Inter.
Man står på raden 14-3-3 och har den mäktiga målskillnaden 43-23 vilket ger ett målsnitt på 3.3 mål per match. (3.8 mål på bortaplan)
Till start kommer Milan med två extremt målrika matcher i ryggen, först 2-4 segern borta mot Empoli där Zlatan saknades och nu senaste igår (torsdag) vann de imponerande hemma mot Roma med 3-1. I den matchen byttes Zlatan in i slutet och levererade en assist direkt till 3-1 målet som punkterade matchen men hann även att bränna en straff på stopptid. (eller ja, målvakten räddade)

Lagens form:

För och Nackdelar:
✅ Milan snittar 3.8 mål på bortaplan.
✅ Venezia snittar 3.2 mål på hemmaplan.
✅ Milan har löst 2.5 linan i 7/8 senaste bortamatcherna.
✅ Zlatan gjorde inhopp efter sin skada och levererade en assist direkt.
✅ Venezia har gjort minst 1 mål framåt i 9/10 senaste hemmamatcherna denna säsong.
✅ Milan har bara hållit nollan i 2/10 senaste ligamatcherna.
❌ Venezia har vilat väldigt länge medan Milan nyss haft match, finns risk för ett 1-1 resultat pga sega Milanben.

Spel: Ö2.5 mål tot
Odds: 1.85x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Söndag 12.30
Liga: Serie A
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till