Yes box, nu är de äntligen dags för NHL igen efter ett trevligt Allstars event!

I natt är Edmonton ute efter att lägga sig lika med Penguins på flest antal raka segrar i NHL’s historia om dom lyckas vinna i natt mot Vegas de vill säga. Edmonton besitter just nu 16 raka segrar vilket är helt galet då man inledde säsongen katastrofalt, många trodde att Edmonton inte skulle ha chansen till att komma upp i liga plats runt thanksgiving då det är ett ”givet” datum att ungefär 70% som sitter på slutspelsplats är dom som kommer att lira slutspel, och just då var inte Edmonton ett utav de lagen på långa vägar.

Men men, som sagt så har man 16st raka och man har enbart släppt in 24st mål vilket säger en hel del om Edmontons defensiv, bl.a från förste målvakt S.Skinner som just nu ligger på 1.41gaa vilket är riktigt bra med en .951 räddnings %.

Hemma laget Vegas kommer att bli en svår uppgift för Oilers då man är rätt stabil på hemma fronten där man noterar 15/8 i målskillnad, några nyckelspelare som är borta i natt för Vegas och en utav dom är J.Eichel som toppar intern ligan hos VGK med 44st poäng på 42 spelade matcher, tuff spelare att fattas när det är match som denna. Dessa lag har mötts en gång denna säsong och då vann Oilers på hemma is 5-4 i straffläggning där det var mycket blandad ta och ge match, men inatt tror jag att de kommer bli riktigt defensivt och tuff match då Edmonton siktar på att lägga sig jäms med Penguins på 17 raka vinster i en säsong och Vegas som vill stå fast på hemma is inför fansen.
Jag tror att det kommer bli en tuff match som sagt, så jag kommer att köra på under 6 mål ordinarie tid till 1.83x pengarna hos Unibet.

för och nackdelar:
✅Det har inte blivit över 6st mål i 4/5 senaste borta matcherna för Oilers
✅Det har inte blivit över 6st mål i 4/5 senaste hemma matcherna för Vegas
✅ Båda lagen har en bra defensiv
❌ Det har blivit minst 6 mål i 4/5 senaste möten h2h

Spel: Under 6 mål ordinarie tid
Spelstopp: 04:00
Insats: 6/10 u
Odds: 1.83x
Bolag: Unibet
Bonus: 100kr gratis spel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till