Torsdagens speltips kommer från SHL och det är Match 4 från den täta serien mellan Svenska mästarna Växjö och Frölunda.
Tre matcher på rad har gått till förlängning och det har bjudit på intensiv och vacker hockey i samtliga matcher.
Målskyttar kryllar det av i lagen och jag hoppas och tror inte att det blir någon skillnad i en 4e och avgörande match ifall Frölunda tar ledningen.
Spelet: Asian ö5.0 mål totalt. Oddset 1.75x hittas högst hos Bethard och spelet får 7/10 U.

Matchen:

Ja detta är alltså 4e matchen mellan lagen och det står just nu 3-0 i matcher till Frölunda som har chansen att ta sig till Semifinal och nolla de regerande svenska mästarna.
Matcherna har gått till förlängning varje gång och resultaten har skrivits till 4-3, 5-4, 4-3 till Frölundas favör såklart.
Tittar vi ännu längre tillbaka så har Frölunda det stora mentala övertaget och har faktiskt vunnit 9 raka förlängningar mot Växjö och såna sviter är enormt tungt att ha med sig i slutspel.
Självklart ska Växjö vara favoriter på hemmaplan då de är ett väldigt starkt lag och med kniven mot strupen brukar lag resa sig lite till och det är så små marginaler som avgör dessa matcher.
Gynge gjorde hattrick sist och blir såklart en viktig pjäs i eventuellt säsongens sista hemmamatch som måste vinnas.
Assistkungen Ryan Lasch och Elmer Söderblom blir givetvis viktiga för Frölunda fasten det är flera spelare som tagit klivet fram, speciellt Patrik Carlsson med 4st mål. Lagkapten Joel Lundqvist har varit tämligen osynlig i poängprotokollet med gör ett hästjobb på isen som alltid och är en viktig ledare med sin erfarenhet och slit.
Värt att tänka på med, skulle Frölunda ha ledningen med mindre än 10 min kvar att spela kan Växjö plocka målisen både en och två gånger för att man inte har något att förlora vilket gynnar överspelet.

För och Nackdelar:
✅ Lagen har inbördes spelat över 5.5 mål i 6st raka möten.
✅ Alla tre matcher i kvartsfinalen har blivit målrika.
✅ Båda lagen har flera poängstjärnor och flera farliga linor.
✅ Leder Frölunda i slutet kan Växjö ta målis både en och två gånger.
✅ Växjö är SHLs bästa Powerplaylag och Frölunda 6a.
✅ Växjö är SHLs näst sämsta lag i Boxplay.
❌ Otroligt viktig match och det finns chans att första perioden kan bli stel där ingen vill göra första misstaget som leder till underläge.

Spel: Asian ö5.0 mål
Odds: 1.75x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Torsdag 19.00
Liga: SHL-Slutspel
Bonus: 100% 1000 kr
Bolag: Bethard

Klicka här för att hämta bonusen på 1000 kr.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till