Allsvenskan rullar på och här tar vi oss till Värnamo-Mjällby där 4 units spelas på 1.80 hos Betsson.

Värnamo

Värnamo vinner premiären mot Blåvitt efter en bra insats. Segermålet var förvisso ett självmål av Marcus Berg men Värnamo ska absolut inte skämmas för poängen. Man stod upp bra i första halvlek när Blåvitt var aggressiva och vann de flesta duellerna. I andra var man det bättre laget och kunde mycket väl fått in segermålet långt innan. Värnamo förde boll och vann bollinnehavet med 56-44 och de såg riktigt pigga och sugna ut. Simon Thern är tillbaka i klubben och Gustav Engvall är en fin offensiv förstärkning.

Mjällby

Mjällby tar 1 pinne i premiären och borde stängt matchen med en 2-0 ledning mot Varberg. BoIS kämpar sig in i matchen och kommer ikapp och slutsiffrorna skrivs till 2-2. Helt klart en missräkning för Mjällby. Alexander Johansson är en fin förstärkning från Varberg och han visade direkt mot sina gamla kompisar att han blir att räkna med i år. Defensivt såg det lite svajigt ut i premiären och min känsla var att spelidén inte är glasklar rakt igenom i försvar-anfall. Trots att man öste på framåt och skapade gott om chanser så kändes det inte som laget föll tillbaka i defensiven enligt plan(?).

Speltips

Värnamo som är ett lag där hela byn går ut för att stötta gör alltså hemmapremiär mot ett suget Mjällby. Jag ser två lag som kommer gå för 3 poäng och spelar 4 units på Båda Lagen Gör Mål till oddset 1.80 hos Betsson.

✅ 2 lag som kommer gå för 3 poäng.

✅ Värnamo pigga i premiären mot Blåvitt.

✅ Mjällby starka framåt men rostiga bakåt mot Varberg.

✅ 3 senaste mötena H2H har båda lagen gjort mål.

❌ Rädsla för att förlora poängen vid start?

Speltips: Båda Lagen Gör Mål

Odds: 1.80

Insats: 4 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 10/4 klockan 13:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till