Värnamo-Häcken och mina tankar betalar 2.25 hos Betsson där 4 units spelas.

Värnamo

Värnamo hade matchen borta mot Halmstad i en liten ask efter att Engvall gjort både 1 och 2-0. Ett olyckligt självmål precis före paus gjorde att Halmstad fick doft av poäng och andra halvlek handlade bara om att jaga boll för Värnamo. 2-2 kom helt logiskt och blev också slutresultatet. Omgången innan hade man 1-0 mot DIF men tappade till 2-1 och det är dyrbara poäng man tappar när man inte kan hålla ledningen de ändå har tagit de 2 senaste. Engvall har kommit igång med målskyttet och det behövs för laget är inte bra. Fem senaste matcher följer.

Häcken

Häcken matchs hårt nu med både Allsvenskt spel och kval i Europa. Man är vidare i kvalet efter en enkel resa mot TNS från Wales där man totalt vann med 5-1. Det tuffa matchandet skördar sina offer dock och nu är viktiga Simon Gustafsson skadad. Traore är såld till Sheffield United. Trots detta så ser jag inte att Värnamo ska kunna hota Häcken som senast mot BP slängde in nyförvärvet Layouni som blev matchhjälte med 2 mål. Häcken ska enligt all logik mala ner Värnamo, de har inte råd att tappa poäng i toppstriden. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Häcken är för starka för att Värnamo ska kunna hota om poäng trots skadeläge och tufft matchande. Enligt mig spelvärde Häcken -1 Asian till oddset 2.25. Insatsen tillbaka vid seger med ”bara” 1 mål.

✅ Stor kvalitetsskillnad mellan lagen.

✅ Peferkt start för nyförvärvet Layouni i sin debut med 2 mål.

✅ Häcken har inte råd att tappa poäng i toppstriden.

✅ Häcken har löst seger med minst 2 mål mot Värnamo i 4 av de 5 senaste mötena.

❌ Hur hårt sitter matchen mot TNS i benen hos Häcken?

Speltips: Häcken -1 Asian

Odds: 2.25

Insats: 4 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 22/7 klockan 17:30

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till