Värnamo-Djurgården och jag blir förvånad över hur generösa Betsson är här. 1.80 spelas med 5 units.

Värnamo

Tung tung tung seger borta mot Bajen senast när Antonsson avgör på övertid. Att Värnamo bara släppte 1 mål den fighten är helt ofattbart men idrotten är inte alltid logisk. Värnamo är nu på 13:e plats med 5 poäng ner till kvalplats. Varken försvar eller offensiv är något som skrämmer och trots segern senast så finns det inget som talar för att de kommer att starta någon klättring uppåt. Skönt med lite distans till kvalplatsen dock. Fem senaste matcher följer.

Djurgården

Djurgården är en maskin nu. Tunga att möta och de har 8 raka segrar europaspel inkluderat. Sliter Europa på DIF? Blir intressant att se i denna fighten. I Allsvenskan har Djurgården en makalöst fin form med ett snitt på 3 gjorda mål senaste 5 och full pott. Vad som imponerar mest är dock 3 insläppta mål på 5 fighter och det är positiva vibbar i laget minst sagt. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Jag ser inte att Värnamo hotar Djurgården. Lagen möttes för mindre än en månad sen och Djurgården pulveriserade Värnamo med 5-0 i den fighten. 5 units på 1.80 är taget!

✅ DIF:s försvar mot en svag offensiv i Värnamo.

✅ Mycket fin form hos stockholmarna.

✅ 5-0 i förra mötet mellan lagen.

✅ I den här typen av fight har DIF inte råd att tappa poäng om de ska slåss om guldet.

❌ Hur mycket sliter Europa på truppen?

Speltips: Djurgården seger

Odds: 1.80

Insats: 5 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 7/8 klockan 17:30

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till