Djurgården-Varberg där mina tankar betalar 2.05 hos Unibet. 4 units spelas.

Varberg

Varberg kommer från 1-1 mot Degerfors i en match där det oavgjorda resultatet speglade matchbilden. Dessförinnan fick man dyngspö mot Blåvitt på hemmaplan med 4-0. Varberg är placerade på 12:e plats och de har det ruggigt svårt med målskyttet, med 15 gjorda mål är man tredje sämsta laget offensivt i Allsvenskan. Fem senaste matcher följer.

Djurgården

Djurgården ångar på och gör en fantastisk fin insats i Europa hemma mot Apoel. Man har 3-0 med sig till returen på Cypern och det ska man klara av. Med det sagt blir det en spännande höst för Djurgården. Europa och fight om SM guldet. I skrivande stund är DIF 2:a i tabellen, 1 poäng efter Häcken. Ska stockholmarna vara med hela vägen så är Varberg borta 3 poäng ett måste. Senaste fighten i Allsvenskan slog man Kalmar med 3-2 hemma i en match som var mer eller mindre avgjord efter 53 minuter då 3-0 gjordes, trots det blev det lite spänning när Kalmar tryckte på för en kvittering. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Trots matchen mot Apoel i benen så ser jag inte att DIF inte ska vinna den här fighten. Med det sagt så ser jag spelvärde i Djurgården -1 Asian. Insatsen tillbaka vid seger med ”bara” 1 mål. 4 units spelas hos Unibet.

✅ Förkrossande seger i hemmamötet i en match som slutade 4-0.

✅ Gott om självförtroende i laget efter den mycket fina insatsen mot Apoel.

✅ Usel offensiv i Varberg mot Allsvenskans bästa försvar.

✅ Varberg läcker bakåt och stoltserar med 31 insläppta än så länge, bara 2 lag har släppt in fler mål.

❌ Underskattning eller trötta ben efter Europa?

Speltips: DIF -1 Asian

Odds: 2.05

Insats: 4 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 20/8 klockan 15:00

Högst odds: Unibet

Bonus: Upp till 1000:- gratisspel

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till