Varberg-Blåvitt och här går jag in med 7 units hos Bet365 till ett odds på 1.86.

Varberg

Varberg blandar och ger precis som vanligt. I skrivande stund på 11:e plats i tabellen och Varberg har ruskigt svårt med målskyttet. 14 gjorda mål på 16 matcher är inget som imponerar direkt, bara Degerfors och Helsingborg har gjort färre. Defensivt är det ingen dans på rosor heller då man släppt in 26 kassar. Laget tog en tung och viktig seger borta mot Sundsvall senast och med det fick man lite andrum från bottenstriden men med tanke på hur jämnt det är i Allsvenskan i år så går det verkligen inte att slappna av varken i botten eller toppen. Fem senaste matcher följer.

Blåvitt

6 mycket viktiga inspelade poäng i dubbelmötet mot Norrköping och hemmamatchen var det riktigt fint spel av Blåvitt. Stahre bestämde sig att för en gång skull blanda ungt med de meriterade äldre spelarna. Aiesh bänkades till förmån för Carneil, Bjärsmyr bänkades till förmån för Bångsbo. Vad hände då? Ja, mittbacken Bångsbo kliver upp med en fin raid offensivt, serverar Carneil som för sitt första mål i Allsvenskan. Yakob gjorde mål i båda fighterna mot Peking, Berg hade en i stolpen och Gustav Svensson förlorade inte en duell på mitten. Smolk i bägaren då Simon Thern drar på sig en skada och blir borta i cirka 6 veckor. Blåvitt är nu 6:a i tabellen 6 poäng bakom serieledarna Djurgården. Ska laget på allvar sikta uppåt så är Varberg ett lag man måste städa av och nu när det blåser positivt i gruppen så bör man göra det. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Jag har mycket svårt att se att Blåvitt åker på torsk här efter den senaste insatsen mot Peking. 7 units spelas på Asian 0 vilket ger oss insatsen tillbaka vid oavgjort.

✅ Positiva vindar i Blåvitt efter dubbelmötet mot Peking.

✅ Bångsbo och Carneil bör få fortsatt förtroende i startelvan och spelar med pondus och energi.

✅ Detta blir en match som Gustav Svensson förmodligen kommer äga mittfältet under 90 minuter.

✅ Hahn i Blåvitts mål växer för varje match och går för sin tredje raka nolla här.

✅ Varberg har löjligt svårt att göra mål.

❌ Blåvitt har haft problem med Varberg de senaste säsongerna.

Speltips: Blåvitt Asian 0

Odds: 1.86

Insats: 7 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 8/8 klockan 19:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till