Dags att testa lyckan igen på ett spel som ger 2.35x odds och det hittar jag mellan Vancouver – La Kings.

I natt tar Vancouver emot LA Kings som just nu ligger på 4:e plats i ligan. Här tänker jag att jag det känns lite riskabelt att spela på borta vinst då jag ser Kings som favoriter i denna match men ändå känns det som att Vancouver kan skrälla till så jag väljer att testa ett spel som båda lagen kan hjälpas åt att lösa åt oss istället nämligen över 1.5 powerplay mål. Vancouver ligger 7:a i ligan just nu när de kommer till powerplay net % och det är betydligt bättre än borta laget Kings som vi hittar på 26:e plats.

Varför jag väljer just detta spel är för att Vancouver har trots allt gjort det bra i deras powerplay men båda lagen är däremot extremt dålig på penalty kill där vi hittar Vancouver som just nu är ligans sämsta lag i Penalty Kill vilket ökar chanserna för Kings att hitta nätet i numerärt överläge trots att Vancouver har bättre powerplay net % än Kings, så är mina tankar kring detta spel.


I Vancouvers matcher så har det blivit minst 6 mål i 14/17 spelade matcher och i Kings matcher har det blivit minst 6 mål i 14/19 matcher så det ökar ju chanserna med tanke på att båda lagen kan göra mål men även släppa in en drös mål. Vancouvers målvakt T.Demko släpper in i snitt 4 mål /match på sina 11 matcher spelade medans Canucks andre målvakt S.Martin släpper in 3.5 /match på sina 6 matcher spelade så målvaktsfronten hos Canucks är inte den bästa. Hos motståndarna har vi J.Quick som släpper in i snitt 3 mål /match på sina 13 matcher spelade och andre målvakten C.Petersen som släpper in 3.59 mål /match på sina 9 matcher spelade så här har Kings en pytteliten fördel just när de kommer till målvaktsfronten men båda lag läcker fortfarande en hel del bakåt.

för och nackdelar:
✅ Spelet sitter i 4/5 senaste för Vancouver
✅ J-T.Miller har gjort minst 1pp mål i 3 senaste matcherna för Vancouver
✅ Det har blivit 7st pp mål i Kings 5 senaste matcher
✅ Vancouver sämsta laget i ligan på att försvara i numerärt underläge
✅ Båda lag är involverad i målrika matcher
❌ Dåligt med utvisningar
❌ 4-4 lägen

Spel: Över 1.5 pp mål inkl förlängning
Odds: 2.35x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Lördag 04:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till