Torsdagens speltips kommer från Ishockey-VM och det vankas kvartsfinaler !
Här ska vi se det obesegrade USA ta sig an Tjeckien som inte har imponerat alls under VM och har faktiskt förlorat 3av7 matcher.
USA är enda laget i VM som hittills är obesegrade och på vilket sätt det gjort det också !
Att tvåla dit Finland på hemmaplan med 4-1 och spelmässigt dominera var en riktig styrkeuppvisning. Därefter mötte de mest blåbärsnationer och radade upp segrar men igår kom det stora testet. Sverige ! Jag rekade ut USA-seger till galna 3.25x och var förvånad över det felaktiga oddset.
USA va bedrövliga första 10 och drog på sig onödiga matchstraff och utvisningar som gjorde att Sverige kunde ta ledningen rättvist. Sedan tog USA över helt. 1-1 innan paus och i P2 dominerade man helt. 1-2 kom, 1-3 kom på en kontring och även 1-4 ramla in men dömdes bort efter coach challenge som visade en offside på någon millimeter bara.
1-3 på klockan och 5 min kvar, allt under kontroll och USA slappna av tyvärr. Pang pang och det stod 3-3 på tavlan och matchen gick till sudden där USA avgjorde direkt. Mycket onödigt förlust när reken/analysen va mitt i prick och skotten 26-43 till USAs fördel säger en del om hur starka jänkarna var.
Nu chans nu mot Tjeckien som svängt väldigt mkt i sina prestationer.
4st segrar har kommit mot sämre nationer som Kazakstan, Norge, Slovenien och Slovakien. Men man har även förlorat mot Lettland efter övertid där Lettland va det klart bästa laget på isen. Man förlorade med 2-4 mot Schweiz och nu sist förlora man mot Kanada med 3-1 där siffrorna var i stor underkant då Kanada spelmässigt dominerade. (skott 44-17)
Nu är det vinna eller försvinna så alla taggar till extra och det kommer säkert bli en målrik och underhållande match där överspelet lockar. Men när man får 2.0x på ett obesegrat USA och som gjort överlägset flest mål i VM och har även en målskillnad på +26 mål efter 7 matcher så kan jag inte låta bli.
Jag är övertygad om att oddset kommer sjunka fram till start också så hugger spelet snabbt.
Jag har även en peng på att USA ska vinna hela VM till 7.0x så jag håller deras lagbygge högt och de visade mot Sverige att de blir att räkna med !

För och Nackdelar:
✅ USA har vunnit 7/7 matcher under VM.
✅ Tjeckien har vunnit 4/7 matcher under VM.
✅ USA har gjort överlägset flest mål och snittat 4.8 mål framåt och Tjeckien 3.1 mål.
✅ USA har släppt in näst minst mål i VM. (8st på 7 matcher)
✅ USA besegrade 2st guldkandidater i Finland och Sverige medan Tjeckien förlorade mot Kanada och Schweiz.
❌ Nu är det slutspel och alla taggar till, en utvisning kan bli direkt avgörande och USA visade mot Sverige att man har problem med humöret. Man tog flera dumma utvisningar som satte dom direkt i problem.

Spel: USA seger
Odds: 2.0x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Torsdag 15.20
Liga: VM
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till