Serie A på lördagskvällen och här är ett speltips till Udinese som på hemmaplan tar sig an Salernitana och min teori är att det slutar med hemmaseger till ett bra odds!

Udinese

Hemmalaget sparkade igång säsongen med att ställas mot Milan borta och den uppgiften blev övermäktig. Milan gjorde fyra mål i sin hemmapremiär och Udinese kom upp i två. Det blev alltså förlust med ”hockeysiffror”, 4-2. Insatsen? Inte så dålig. Två mål framåt på Milan lovar gott och nu är det hemmapremiär och detta mot ett motståndarlag som man avslutade förra säsongen emot genom att vinna med 4-0 på bortaplan.

Salernitana

I fjol slutade gästerna på 31 poäng och med den utdelningen på poängkontot så var de blott en ynka poäng ifrån en degradering till Serie B. Salernitana tog som sagt emot Udinese i säsongens sista ligamatch i fjol och då blev det förlust med 4-0. När de var på besök här i Udine på Dacia Arena blev det förvisso seger med 1-0, men nu väntar ett revanschsuget hemmalag som gör säsongens första ligamatch på hemmagräs och då lär det bli seger för Udine!

Speltips

Udinese har ett starkare lag och på hemmaplan ska man som sagt ha en bra chans. Salernitana förlorade elva av 19 bortamatcher i fjol och hade en tydlig brist i försvarsspelet. Deras premiärmatch för säsongen gick på hemmaplan mot Roma och den förlorade de med 1-0. Ingen katastrof, men heller ingen succé. Nu blir de återigen inte favoritbetrodda och med tanke på Udineses ändå fina prestation mot Milan tror jag att de landar säsongens första trepoängare i säsongens första hemmamatch.

Speltips: Udinese vinner matchen

Odds: 1.70

Insats: 7 units

Liga: Serie A

Avspark: 20/8 klockan 18:30

Högst odds: Betfair

100 % upp till 1000 kr

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till