Fotbolls-EM rullar vidare och här har jag ett speltips från hemmanationen Tyskland mot Ungern.
Premiären är avklarad för båda lagen, många (inklusive mig själv) trodde på en lite mer avvaktande fotboll från hemmanationen innan den ”tyska maskinen” skulle rulla igång.
Där hade man fel, de satt full fart direkt och Skottland fick knappt låna bollen när Wirtz, Havertz, Gundugan och Musiala kom farandes i våg efter våg.
Wirtz tog avslut utanför straffområdet i minut 10 som gick in via målvaktens fingrar och stolpen. Havertz serverar Musiala som trycker upp den i nättaket och precis innan paus får Tyskland en straff med tillhörande rött kort på skotska spelaren.
Kai Havertz placerar in straffen till 3-0 innan paus och matchen är klar, det blir till slut 5-1 på tavlan efter ett självmål av tyskland men oavsett om det röda inte hade kommit så hade det nog blivit liknande siffror. Tyskarna imponerade och nu ställs man mot likvärdigt motstånd igen och ska med all rätt vara stora stora favoriter.
Ungen hade sin premiär mot Schweiz där var favoriter, Schweiz gjorde ingen besviken och gick upp i en 0-2 ledning redan till halvtid och kunde slappna av. Men Vargas reducerade och skapade nerver i matchen och Ungern var bra en stund efter det målet.
Men Schweizs Embolo rullade in 1-3 på slutet och vinsten var helt klart rättvis sätt till antal målchanser som skapades.
Nu tror jag Tyskarna kommer starta i samma tempo som sist, publiken kommer bära fram dom i detta mästerskap och såna här matcher mot Ungen ska man bara vinna med ett par bollar. Gissningsvis kommer tyskarna ligga runt 65% bollinnehav och Ungern får ligga på kontringar istället och försöka förvalta de få lägen de kommer få.
Spel mot 1 mål och när Bet365 ger oddset 1.91x på Tyskland -1.5 tycker jag det bara är att hugga till.

För och Nackdelar:
✅Tyskland spelmässigt och målmässigt krossade Skottland som håller samma kvalité som Ungern.
✅Tysklands landslag är bättre på varje position.
✅Tyskland har det enorma publikstödet i ryggen som säkert kan avgöra vissa 50/50 domslut.
✅Ungen blev utspelade stundtals av Schweiz som vann till slut med 1-3.
✅För att gå vidare från gruppen behövs nog 4p så Ungern måste våga gå framåt vilket skapar ytor bakåt.
✅Tyskland fick 5st olika målskyttar i premiären, otroligt viktigt att de offensiva spelarna blev av med den mentala spärren direkt.
❌Underskattning har störtat många storlag. På pappret är detta en mumsbit men kan Ungern stå emot och hålla 0-0 första 45 min så kommer nerverna smyga sig på hemmanationen och kan inte spela lika avslappnat när de jagar ledningen.
Gäller att tyskarna är med på noterna direkt, vi såg Albanien göra 0-1 på Italien efter 25 sekunder pga att försvaret sov på ett inkast.

Spel: Tyskland -1.5
Odds: 1.91x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Onsdag 18:00
Liga: EM
Bonus: 1250kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till