Nattens spel satt fint när Edmonton kvitterade matchserien och tog en tredje raka seger och resultatet slutade 5-1 vilket gav oss 1.93x i vinst!

Nu flyttar jag från isen till gräset istället där dessa två lag ska göra upp om en plats till nästa rond i europamästerskapet 2024 som hålls i Tyskland.
Nu är det en ”måste” match för båda lagen egentligen, vinnaren här kommer att avancera till 16-dels stadiet men en innestående match och den chansen vill man såklart ta vara på så man kanske kan vila sina bästa spelare inför nästa rond.

Turkiet innehar för närvarande toppen av grupp F i ställningen för UEFA Euro 2024 och har överträffat förväntningarna under förra året. Det turkiska laget vann bekvämt mot Georgien med 3-1 den här veckan och de kommer att vara på bra humör inför den här matchen, men det kommer fortfarande bli en otroligt svår uppgift för Turkiet att lyckas hålla Portugal i schack när Portugal själva är ute efter tre poäng, så spelmässigt tror jag att båda lagen kommer att stå lite stabilt i början för att komma in i matchen för att sedan utnyttja kontringar alternativt att man läser av spelet inför halvtids vilan och kan ställa upp den vinnande taktiken i andra.

Portugal ligger precis under Turkiet i samma grupp med samma poäng fast ett mål mindre i differensen därav att Turkiet innehar 1:a plats. Jag tyckte att Portugal skulle vara givna vinnare senast mot Tjeckien där man skulle vinna med god marginal. Portugal förde i stort sett hela spelet mot Tjeckien men men de var faktiskt Tjeckien som öppnade upp med det första målet i matchen och tog en 0-1 ledning i 2:a halvlek men knappa sju minuter senare får Portugal en fin present av Tjeckerna nämligen ett självmål så ställningen är 1-1. Men när matchen börjar närma sitt slut så nätar Diego Jota på en retur och sätter 2-1 målet i matchminut 87′ men efter VAR granskning så döms målet bort och det är fortfarande 1-1 men sen knappt fem minuter senare i tillägstid +2 så nätar Francisco Conceicao 2-1 seger målet för Portugal och de tre poängen var hemma.

Portugal står som självklara favoriter inför denna match, dom har riktigt stabil trupp som bl.a C.Ronaldo, B.Fernandes, J.Felix m.fl men jag tror att Turkiet kommer att göra det svårt för Portugal så jag går inte efter 1×2 marknaden här, jag väljer istället att testa Över 2.5 offside för Portugal till 2.20x pengarna hos Unibet.