Snöbollens första rull blir i matchen mellan Turkiet-Italien och är ett statistikspel till oddset 1.70. Spelbolaget för snöbollen är som bekant Nordicbet där vi förhoppningsvis kan rulla 500:- en bra bit upp för att stärka semesterkassan. Häng med på tankarna!

Turkiet

Turkiet är i EM efter att ha haft en relativt behaglig resa i kvalspelet där man slutar 2:a i gruppen efter Frankrike. I gruppspelet kommer Italien ställas mot Italien, Schweiz och Wales. Inte alls en omöjlig resa för dem att ta sig genom men tuffast möjliga premiär, att möta Italien i Rom är inte direkt en enkel utmaning. Turkarna har stått för några riktigt fina insatser i VM kvalet med segrar både mot Holland och en riktigt fin insats mot Norge borta. Sen sker det som vi då och då ser när vi bevakar Turkiet, efter bra prestationer kommer en plattmatch och i detta fallet sket det hemma mot mediokra Lettland där man bara lyckas få 3-3 efter de slarvar bort både en 2-0 och 3-1 ledning. Turkiet är precis som alltid ett lag där känslor spelar en stor roll och tyvärr är det ett lag som allt för ofta söker fördelar genom att söka till sig frisparkar. 5 senaste matcher följer.

Italien

Italien, ja vad säger man? Italienarna har en otroligt fin stabilitet i laget rakt igenom. Det känns som att Roberto Mancini har något stort på gång och EM kvalet var mer eller mindre en promenad för italienarna. De vinner sin relativt enkla grupp och går obesegrade genom gruppen med en fantastisk målskillnad på 37-4! Det är imponerande! I helgen träningsspelade man mot Tjeckien och precis som i EM kvalet så var allt stabilt. Matchen slutade 4-0 italienarna känns verkligen redo för EM! Vinner de gruppen? Förmodligen! Italien är ju precis som Turkiet ett lag som också söker mängder med fördelar i matcherna genom att förstärka situationer och det är något vi tar vara på i detta spel. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Rull 1 för snöbollen blir ett statistikspel till oddset 1.70. Över 25.5 fouls i matchen är spelet. Argument följer.

✅ Turkiet är ett lag med känslorna utanför tröjorna.

✅ Båda lagen är lag som förstärker mer eller mindre varje närkampssituation.

✅ Chiellini och Bonucci i Italiens mittförsvar lägger inga fingrar emellan i sitt närkampsspel och spelar allt som oftast på gränsen till fult.

✅ Linan har passerats i alla Turkiets VM kval matcher och linan passerades i 8 av 10 EM kval matcher.

✅ Linan har passerats i 2 av 3 i Italiens VM kval matcher.

❌ Holländska domaren Danny Makkelie snittar ”bara” 23.08 frisparkar/match i Eredivisie. Han passerar dock vår lina när han dömer CL och där är snittet 25.88.

Speltips: Över 25.5 fouls i matchen

Odds: 1.70

Insats: 500:- Rull 1 snöboll

Liga: EM

Avspark: 11/6 klockan 21:00

Bonus: 100% upp till 100:-

Spelbolag: Nordicbet

Hugg bonusen här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till