Tisdagens speltips kommer från Fotbolls-EM och vi är fortfarande i första gruppspelomgången, i denna match är det Turkiet som tar emot Georgien i sina första matcher för mästerskapet. De delar grupp med Portugal och Tjeckien som förväntas gå vidare. Så om något av dessa lag ska skrälla och ta en plats så är det 3p som gäller för lagen då detta är på pappret det lättaste motståndet de kommer få.
Därför tror jag det blir en match med bra fart och många målchanser från båda hållen. Turkiet målas upp som favoriter (1.70x) av spelbolagen medans Georgien står i 5.25x som vinnare.
Jag har svårt att sia vinnare men Georgien försöker spela en offensiv fotboll med Napolis målspruta Khvicha Kvartshelia på topp som kan avgöra matcher själv. Han kommer absolut hålla Turkiska försvaret sysselsatt men jag har ställt in siktet på en annan spelare som jag gillar.
Nämligen turkiska underbarnet Arda Guler ! 19 år gammal och kämpar för att slå sig in på Real Madrids mittfält vilket inte är det enklaste.
Han värvades in från Fenerbache på ett 6 års kontrakt och har fått spela sporadiskt i det lite lättare matcherna men verkligen gjort bra ifrån sig.
10 matcher, 6 mål från sin mittfältsposition och han avslutade säsongen med mål i 3 raka matcher och totalt 4 mål på dessa möten med Granada, Alaves och sist Villareal där han gjort 2 mål.
I förra träningsmatchen mot Polen fick han spela andra halvlek och visade sina kvalitéer direkt och blev trots den korta tiden utsett till matchens lirare.
Arda är en väldigt teknisk spelare som älskar att utmana sin gubbe och dribblar och fintar mycket. Väldigt fint skott som han ofta avlossar !
Slår man ut hans speltid på 90minuter så skjuter han 2.41 skott per match och 1.45 skott träffar målet per 90 minuter, det är riktigt starka siffror.
Jag hoppas han får starta matchen och då ska detta spel har en riktigt bra chans att sitta, börjar han på bänken blir det pengarna tillbaka.

För och Nackdelar:
✅ Båda lagen måste spela offensivt och gå för 3p då detta på förhand är båda lagens lättaste motståndare i gruppen.
✅ Underbarnet Guler skjuter hela 2.41 skott per 90min och träffar mål 1.45 gånger per match.
✅ Guler får nu chansen att dansa på den stora scenen och kommer självklart passa på att visa sina dribblingar och fina avslut.
✅ Hoppade in efter 45 min mot Polen sist och blev utsedd matchens lirare trots den skrala speltiden. Ger startplats nu?
✅ Turkiet har sagt att man ska bygga landslaget runt honom de kommande åren så förhoppningsvis får han mer och mer ansvar så som ex frisparkar och straffar.
❌ Han är bara 19 år och det är hans första stora mästerskap. Nerver kommer såklart finnas och han började på bänken i genrepet mot Polen för några dagar sedan. Tränaren kanske vill spela in honom försiktigt då han inte varit ordinarie i Real Madrid denna säsong.

Spel: Arda Guler ö0.5 skott på mål
Odds: 1.73x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Tisdag 18.00
Liga: EM
Bonus: 1500kr
Bolag: Expekt

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till