Tisdagens speltips kommer från Champions League och det är Tottenham med en ny tränare som behöver en seger för att säkra avancemang. Nu tar man emot Olympiakos som ligger sist och även dom behöver gå för en seger annars ser det mörkt ut för dom. Öppen matchbild att vänta fast med ett starkare och pånyttfött hemmalag. Jag tror Tottenham trycker gasen i botten direkt och sätter en stor press mot grekernas försvar och till slut vinner relativt enkelt. Spelet blir: Tottenham mål i båda halvlekar till 1.90 på ComeOn. 3 Units investeras.

Tottenham:

Efter kräftgång i ligaspelet fick tränaren Mauricio Pochettino sparken och klubben har nu ersatt honom med The Special One – Mr José Mourinho !
Han är tillbaka i finrummet och fick bästa möjliga start. Och då tänker jag inte på 2-3 seger borta i Londonderbyt mot WestHam utan hur spelet såg ut. Tottenham totalt dominerade första 50 minuterna och redan där hade man en ledning med 0-3 och samtliga offensiva pjäser hade gjort mål.
Det verkar som att spelarna höjde sig ett snäpp och gillade tränarbytet mentalt för inte har han hunnit göra några förändringar i laget på denna korta tid. Nu ligger Tottenham 2a i gruppen bakom Bayern Munchen med raden 2-1-1 och målskillnad 13-9.
Man har 4 poäng ner till Röda Stjärnan och vid seger här så har man säkrat avancemanget. Men när “The Special One” är tillbaka i CL så finns det inga handbromsar som stoppar han. Jag är övertygad om att det är full fart från start och en spelmässig kross att vänta.

Olympiakos:

Grekerna ligger sist i gruppen på 1 poäng efter 4 spelade matcher med målskillnaden 5-10 och att nå avancemang ser omöjligt ut. Däremot kan man nå Europa League men då gäller det att man vågar spela offensivt här och tar poäng.
I ligaspelet har man parkerat i ledningen med raden 8-3-0 och målskillnad 19-4 så dessa greker ska man inte underskatta.
Första mötet mellan lagen slutade 2-2 och Olympiakos visade att de kunde stå upp bra mot PL motstånd. Okej det var hemmaplan men att de ska kunna göra mål på Tottenhams svajiga försvar tvekar jag inte på, och då måste Tottenham framåt igen vilket gynnar målspelet.
Här kan alltså inte Olympiakos parkera bussen och kämpa för 0-0, man måste våga lyfta laget och jaga en skrällseger, annars hänger Europaäventyret på sista gruppmatchen.

Tabellen:

För och nackdelar:
✅ Båda lagen behöver segern så kan bli stora ytor i matchen.
✅ Tottenham gjorde en jätteuppryckning offensivt direkt när Mourinho tog över.
✅ Tottenham lär sätta en jättepress och ta ledningen, ska grekerna lyfta laget får Tottenham fina omställningsmöjligheter.
✅ Tottenham har alla i sin offensiva diamant tillgängliga för spel.
❌ Självklart finns risken att Tottenham tar det lugnt i början då de vet att Olympiakos måste ha en seger och då väntar på de rätta lägena att ställa om.

Speltips: Tottenham mål i båda halvlekarna
Odds: 1.90
Spelbolag: ComeOn
Spelstopp: Tisdag 21.00
Liga: Champions League
Insats: 3/10 Unit

Klicka här för att hämta bonusen + 1kg godis

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till