Vi tar oss till Tornvallen i Stångby där Torns IF tar sig an Blåvitt i Svenska Cupen. Spelvärde funnet hos Bet365 till oddset 1.95. 3 units spelas.

Matchen

Torns IF huserar i Division 1 södra, i skrivande stund på 10:e plats och är hyfsat trygga om vi blickar nedåt i tabellen men har inget att direkt hota om uppåt i tabellen. De 2 senaste fighterna är mot Göteborgslag där man senast åkte på stryk mot Lindome med 3-1 och dessförinnan tog en fin skalp mot GAIS med 4-2. Nu gästar ett tuffare motstånd och oddset ö 2.5 mål i matchen pendlar mellan 1.30-1.45 hos bolagen. Adderar vi ett mål till under ”skapa ett spel” hos Bet365 får vi ett odds på 1.95 vilket blir dagens spel!

Blåvitt kommer med en matchtrupp med blandat U21/reserver till matchen där både Wendt, Gustav Svensson, Carneil, Bångsbo, Norlin och Salomonsson är med. Stahre kommer såklart lufta spelare som Ghasem och Salou i den här fighten, 2 spelare som gjorde Allsvensk debut mot Sirius. Håll ett öga på framförallt Salou här då det är en ung kille med en riktigt fin touch på bollen och som fick en assist i sin debut. Flertalet spelare kämpar för en plats i Allsvenskan och med stor sannolikhet kommer vi att få se Bjärsmyr i försvaret här som har petats av Bångsbo i den Allsvenska startuppställningen. I mål är både Hahn och Dahlberg i truppen och med stor sannolikhet så är det Dahlberg som startar.

Lagen har mötts 1 gång tidigare i cupen där Blåvitt stod som segrare med 4-0. Något liknande här? Blåvitts chans till Europa är cupen och de kommer in här efter en fin insats senast hemma mot Sirius, seger med 2-0.

Speltips: Över 3 mål i matchen

Odds: 1.95

Insats: 3 units

Liga: Svenska Cupen

Avspark: 31/8 klockan 18:00

Högst odds: Bet365 ”Skapa ett spel”

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till