Lördagens 4e speltips som jag redan delade i våran FB grupp för något dygn sedan kommer från Premier League och det vankas ett hett möte mellan Tottenham och Liverpool. Tottenham som jagar CL platserna och Liverpool som vill gå igenom säsongen obesegrad och göra om Arsenals bedrift. Här håller jag Liverpool som STORA favoriter och när både Kane och Sissoko gick sönder i veckan så pekar allting på en enda sak !
Detta tar Liverpools enorma lagbygge och jag lägger 5 Units på den raka 2an till 1.71 på Betsson.

Tottenham:

Efter en tung start på säsongen så kom lagbygget på den nya arenan igång ordentligt och med en ny tränare i Mourinho så var framtiden väldigt spännande för laget. Men den där riktiga jämnheten har inte kommit och laget varierar förluster med vinsterna och på de sista 3 matcherna har man ingen seger trots beskedligt motstånd i Norwich, Southampton och Middlesbrough i cupen.
Nu kommer man till start med 2 RIKTIGT tunga avbräck i mittfältsgeneralen Sissoko och anfallsstjärnan Harry Kane som står på hela 11 mål framåt !
Mourinho är inte dum och självklart kommer han anpassa truppen efter läget men jag tror dessa avbräck gör att Liverpool kommer kontrollera tillställningen väldigt mycket och Tottenhams mardrömssvit mot Liverpool kommer nog förlängas här. (Endast 1 seger på 16 senaste mötena)

Liverpool:

Ja vad ska man säga om årets uppsättning av Liverpool ? Trots att man är Arsenalfan in i benstommen så kan man inte blunda för detta magiska lagbygge Klopp har gjort. Det är så imponerande att jag tänker inte ens försöka sätta ord på det.
Att efter 20 omgångar i Premier League stå på raden 19-1-0 och målskillnad 49-14 är bara så galet att inget lag har ens varit i närheten av denna överlägsenhet. Anfallet med Mané, Firminho och Salah i all ära men det som imponerar mest på mig är försvaret trots 2 offensiva ytterbackar i Robertson och Arnold. Liverpool radar inte bara upp segrar men nu sista månaden har även försvaret stängt dörren och slängt bort nyckeln.
Nollan har man hållit i 5 raka matcher och i 8/10 senaste….. Nu kommer man till start med bästa laget förutom Milner som kommer saknas pga muskelskada. Men detta kompletta lag ersätter han utan problem och man bör/ska vara stora favoriter att fortsätta sin magiska vinstrad trots detta motstånd.

Lagens form sista 5 matcherna:

Inbördes möten:

Här ser ni att Liverpool vunnit 4 raka möten och gjort minst 2 mål framåt i 5/5 senaste.
Tittar man längre tillbaka så har Tottenham endast vunnit 1/16 senaste mötena mellan lagen.

För och Nackdelar:
✅ Tottenham har en liten svacka och försvaret och har inte hållit nollan på 7 raka matcher.
✅ Liverpool har hållit nollan 5 raka och i 8/10 senaste matcherna.
✅ Liverpool har vunnit 4 raka matcher mot Tottenham och brukar ha lätt att göra mål på dom.
✅ Tottenham får klara sig utan Sissoko och Harry Kane vilket är jätteavbräck.
❌ Underskattning ? I.o.m Tottenhams skador så blir Liverpool jättefavoriter men Tottenham har andra spelare som kan hota offensivt som Lucas, Ericsen och Son.

Speltips: Liverpool seger
Odds: 1.71
Spelbolag: Betsson
Spelstopp: 18.30 Lördag
Liga: Premier League
Insats: 5/10 Units

Klicka här för att rygga spelet och ta bonusen på 1000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till