Matchen:

Söndagens speltips kommer från Bronsmatchen i Ishockey-VM mellan Tjeckien och USA. Gårdagens högoddsare på Kanada -1.5 till fina 3.55x hittade enkelt hem så jag testar lyckan igen med ett liknande odds.
Här tror jag det blir en jämn match där Powerplay kommer bli avgörande, båda lagen har giftiga uppställningar där och med speediga killar i båda lagen så gäller det att hålla sig i schack och inte ta de där onödiga utvisningarna som kan bli avgörande.
Jag håller USA lite högre pga jämnare kedjor, Tjeckien har en stor spetskompetens men har de stjärnorna ingen bra dag så är de sårbara.
USA spelade semifinal igår kl 13.20 (4-3 Finalnd) medan Tjeckien blev utspelade av Kanada (6-1) i kvällsmatchen med start 17.20 vilket innebär kortare vila för Tjeckiska laget.
Dessa lag möttes i gruppspelet när Tjeckien vann med 1-0 men USA vann skotten med 16-24. Tjeckiska målvakten som höll nollan där släppte in 6 mål igår och jag hoppas han är mer normal idag och har lite nerver.
Utgångstips 2-4 till USA.

Spel: USA -1 Asian
Odds: 3.40x
Insats: 4/10 U
Spelstopp: 14.20
Liga: Ishockey-VM
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet.

Klicka här för att komma till alla övriga bonusar.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till