Tjeckien-Sverige och en match som avgör vilket lag som gör Spanien sällskap i nästa runda. Mina tankar betalar 1.75 hos Betsson och 3 units spelas.

Tjeckien

Tjeckien är ett kollektiv, ett lag där ansvarsfördelningen är tydlig och där alla spelare verkligen tar sitt ansvar. Väntad förlust i premiären mot Spanien men Tjeckien bjöd spanjorerna på en bra fight 28-26. Därefter tar Tjeckien en behaglig seger mot Bosnien-Hercegovina, en match som slutade 27-19 och segern var aldrig hotad. Med ett disciplinerat försvar och med en galet stark keeper i Mrkva så kan detta bli en tuff nöt för Sverige att knäcka. Tjeckien kommer att bjuda på tufft motstånd och med en vilja och glöd kommer man långt i handboll. Fem senaste matcher följer.

Sverige

Sverige hade som väntat svårt mot Spanien och spanjorerna vet precis hur de taktiskt ska ta sig an oss. Trots en riktigt fin insats av både Wanne och Gottfridsson så hjälpte inte det och Sverige förlorade matchen med 32-28. I första fighten så gjorde Sverige processen kort med Bosnien Hercegovina och vann med 30-18. Min personliga åsikt är att Sverige i det här mästerskapet är något överskattade, detta beror såklart på den fina insatsen i VM senast men truppen är i min bok inte lika stark i detta mästerskap. Max Darj står utanför den här matchen med vilket försvagar försvaret ordentligt. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Sverige vinner förmodligen den här matchen men de kommer att få slita för det. Tjeckerna kommer inte bjuda på något och linan Tjeckien ö 24.5 mål är mitt val här. 3 units till oddset 1.75 hos Betsson.

✅ Tjeckien har passerat linan i båda matcherna i gruppen än så länge.

✅ Sveriges försvar är försvagat.

✅ Head 2 Head inte särskilt relevant då det var många år sedan lagen möttes men är man intresserad så har tjeckerna löst linan i 4 av de 5 senaste mötena mot Sverige.

✅ Matchen betyder enormt mycket för Tjeckien som handbollsnation och de kommer inte bjuda på något.

✅ Tjeckerna är starka i det uppställda anfallsspelet.

❌ På pappret är Sverige ett bra mycket starkare lag.

Speltips: Tjeckien över 24.5 mål

Odds: 1.75

Insats: 3 units

Liga: Handbolls EM

Avkast: 17/1 klockan 20:30

Högst odds: Betsson

Bonus: 100:-

Hämta bonusen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till