Än så länge har slutspelet varit snälla mot oss! Vi har 2/2 rekade spel och nu siktar vi på en tredje och även fjärde spel. Vi tar oss nu till matchen mellan Tennessee Titans som möter Baltimore Ravens. Kvällens spel kommer vara: Lamar Jackson passar under 199.5 yards @2.01 jag kommer även lägga ett Maxbet vid sidan av detta spel på: Derrick Henry gör touchdown @1.50 Oddset är väl inte jättelockande men det är dock högre än vad det varit på väldigt länge att en stekhet Henry ska göra poäng, Jag kan inte bortse från det!

Tennessee Titans

Titans har dominerat och slutade på siffrorna 9 – 2 -5. Man hade ett mycket svårt schema men man tog sig åter igen till slutspel. Mycket kan man såklart tacka sin Kung för. King Henry slog åter nya rekord och blev den runningback som sprang överlägset mest i år igen. Det som gör Henry så speciell är hans enorma styrka och enorma storlek som mixas med en förvånansvärt smidig springstil. Det är alltså inte många som kan stoppa honom och han snittar därför på imponerande 5.4 yds/försök. Man möter nu ett Ravens som är lika springstarkt men på ett helt annat sätt. Senast Titans mötte Ravens var i vecka 11 och då fick Henry bollen 28 gånger och sprang 133 yards och 1 touchdown. Räknar med liknande siffror och hoppas främst på att man tar en tidig ledning för då springer ännu mer med bollen!

Baltimore Ravens

Ravens avslutade säsongen på ett fantastiskt sätt med 5 segrar i rad. Man slutar med resultatet 10 – 6. Synar man Ravens slutspurt med 5 raka ser man att man spelade mot lag som huserar i botten av tabellen. Man såg i och för sig till att köra över allt motstånd men det var i ärlighetens namn inte några bra försvar man mötte. Hur vinner Ravens sina matcher då? Jo, man vinner dom genom ett otroligt springspel. Man har tre otroligt duktiga runningbacks, man har en tung tight end och en riktigt mobil quarterback i Lamar Jackson. Jackson har faktiskt bara klarat linan 1 gång sedan han missade matchen mot Steelers i week 12. Nu tror jag att man vill föra spelet på marken och då kommer det nog bli väldigt många “Keep” av Lamar. Man möter också ett Titans som är ett av dom sämre lagen mot springspel och mobila quarterbacks.

✅ Lamar Jackson har endast löst linan 1 av dom 5 senaste matcherna.

✅ Lamar är inte en bra passqb.

✅ Titans har väldigt svårt för ett bra springanfall och då finns det ingen anledning att passa mkt.

✅ På 16 matcher har Henry gjort 17 touchdowns. Ravens är medelmåttiga mot springspel och nu ska Henry försöka leda sitt lag längre än Wild Card rundan!

❌ Lamar har en tendens att lyckas med en handfull långa passningar varje match. Förhoppningsvis slipper vi se det ikv!

Spel: Lamar Jackson U199.5 passyards / Derrick Henry Touchdown
Odds: 2.01 / 1.50
Insats: 3/10 U
Spelstopp: 10/1 Söndag 19.05
Liga: NFL
Högst odds: Unibet

Spela på NFL Slutspelet här!
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till